Back to All Events

RUNNING FOR FUN

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

Social, legende og sjov løbetur i foråret

Når foråret begynder at summe, naturen rører på sig, og løbeskoene kalder i skabet, så er det blevet tid til løbeturene. MEN det er ikke altid, det er lige sjovt at komme i gang efter en lang vinter, eller også forsvinder “i år såååh starter jeg op med løb”-intentionerne meget hurtigt.

Running for fun er til dig, som gerne vil have fat i glæden og det sjove i at løbe, til dig som bare gerne vil have nogen at løbe med en gang imellem, dig som er nysgerrig på dig selv, din krop og bevægelse. Hensigten er at finde ind til dit eget naturlige løbemønster og lege med din krop og dens bevægelser, mens du løber. Undervejs kan det være, at du bliver nysgerrig på, hvordan du løber, hvor du spænder eller hvilke tanker, der fylder, når kroppen begynder at gøre ondt. Og så kan vi sammen gå på opdagelse i det.

Hvad kræver det?
At du har et par løbesko og gerne vil løbe. At du har lyst til at være nysgerrig på dig selv. På running for fun turene er løbeure, pulsmålere og andet præstationsgear ikke velkomment, for turene handler om at lære at lytte til kroppen og dens rytme. Derfor vil der heller ikke være intervaltræning eller opmåling af ruten.

Hvordan forløber en time?
- ca. 15 min opvarmning
- ca. 30 min løb/leg/øvelser
- ca. 15 min. udstræk og input.

Vi løber primært i nærområdet på Østerbro. Der vil være mulighed for at lægge sine ting/klæde om på SALIG.


Opstart: tirsdag den 6. marts kl. 17:00-18:00
- forsat hver tirsdag i marts og april

Pris: 1 klip (prøveklasse 50 kr)
- har du medlemsskab hos SALIG kan du frit melde dig på som en almindelig drop-in klasse

Underviser: Marianne Brandt-Hansen

Earlier Event: April 17
GRATIS FOREDRAG / MINI WORKSHOP
Later Event: April 27
PLEJ DIG SELV I DINE RELATIONER