Back to All Events

BØRNEYOGA 6-9 ÅR - OKT. FORLØB

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

SEJE SUPERHELTE
 

Når Rikke underviser i børneyoga leger hun med elementer fra forskellige yogaformer og inddrager sin erfaring fra teater, terapi, dans og cirkus. Det mix bliver til en sjov og kreativ måde at dyrke yoga og aktivere både sanser, sind og krop hos børnene. Deena er med som bonus yogamor, det giver rum til flere børn på holdet. Med flere børn på holdet er der mulighed for at lave samarbejdsøvelser i større grupper, som understøtter børnenes evne til at interagere udenfor yogalokalet. Og så er der to til at guide og nusse i yogasøvn. Det betyder lidt mere kærlighed til alle.  


Vi leger med vores forskellige energier og finder en balancegang. Derfor vil der være stort skift mellem høj-energi yoga-lege og dyb afslapning. For at blive supersej som en superhelt, skal vi øve os og træne, så vi kan blive hurtige, stærke, smidige, intelligente, kende vores 6 sans - lidt ligesom Spiderman - og vigtigst af alt lære vores krop at kende. Er dit barn nysgerrig og elsker at bruge sin krop og lege? Så vil dette være lige noget for ham eller hende. Ved at børnene lærer at mærke efter, bliver børnene bedre til at navigere i sig selv - og det giver ro, selvværd og mod.

Yogalege og sekvenser træner balance, styrke, smidighed og koordination. Børnene er med til at forme undervisningen, hvor vi laver klassiske stillinger såvel som nye, leger sjove yoga-lege og cirkus-øvelser, og så lærer vi lidt om, hvordan kroppen er sat sammen, og hvor man kan trykke sig selv under foden for at give et lille boost. Børnene kommer også til at lære at samarbejde, få bedre kontrol og have tålmodighed.


Rikke-Dall-Hansen-salig.jpg

Opstart: Mandag d. 2. oktober 2017 kl. 16:00-17:00. 

Pris: 500 kr. for 5 gange

Underviser: Rikke Dall-Hansen

 


Børn er de fødte yogier. Desværre er de voksnes travle hverdag smittet af på børnene, samtidig med at de små bliver bombarderet med indtryk fra omgivelserne, tv og iPad. Alt dette går ind og påvirker børnenes naturlige væren i nuet, nærværet med andre og koncentrationen. Til børneyoga giver vi børnene rum til bare at være dem selv, tiden til at mærke efter og fordybe sig og friheden til at lege og have det sjovt. Samtidig lærer de selvfølgelig en masse gode yogaøvelser, så de får sunde og stærke kroppe og sind.


Yogaen har positiv indflydelse på barnets selvværd, motorik, balance og koncentration, samtidig med at den stimulerer barnets sanser og medvirker til, at barnet lærer at finde ro.
 

Børneyogatimen er opbygget omkring et tema eller en historie, som gør yogaen sjov og på alderssvarende niveau. Yogatimen vil tage udgangspunkt i det enkelte barn og deres behov. Derfor kombineres den traditionelle yoga med sjove yogalege, sange, rim, cirkus og eventyr. Vi slutter altid timen af med mindfulness- og afspændingsøvelser, som ligesom for mange voksne, er noget af det børnene glæder sig allermest til.  

Earlier Event: October 1
RESTORATIV YOGA WORKSHOP
Later Event: October 2
TWEENYOGA 10-13 ÅR - OKT. FORLØB