Back to All Events

GRIB DIG SELV

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

SELVKÆRLIGHED

I denne vidunderlig energifyldte Kundalini Yoga Workshop vil vi sammen udforske dit forhold til dig selv. Relationen til dig selv skal vare hele livet. Derfor bliver det vigtigt at passe på sig selv og være selvkærlig. Kundalini Yoga er netop selvkærlig selvudvikling, som er et redskab, du kan bruge i en travl hverdag til at checke ind med dig selv og opnå Balance. Men her er også mulighed for at blive mere bevidst om, hvordan du taler til dig selv, og hvordan du kan blive din egen beste ven.

Vi skal sammen udføre en Kundalini Yoga serie, som jeg guider på nænsom vis. Serien arbejder på at skabe styrke og velvære i dig og løfte din energien. Det sker til magisk musik med dejlige mantraer.

En ultra fin yoganidra med selvstyrkende og selvkærlige affirmationer, der programmerer din bevidsthed fremadrettet på allermest centrerende og selvkærlige vis.

En meditation, der arbejder på at åbne og ekspanderer din hjerteenergi og renser dit hjertechakra og slipper det, der ikke er godt for dig mere. Målet er at skabe en dybere kontakt til dig selv og et større flow af kærlighed i dit liv. Der vil være mulighed for gensidig at deling.

Det bliver et ægte selvkærligt åndehul efter en travl uge, og du kan byde SALIGheden velkommen.

 


anette-friis.jpg

Dato: Lørdag d. 16.09.2017 kl. 10:00-13:00

EARLY BIRD: 250 kr.
- frem til 1. september, herefter 350 kr

Underviser: Anette Friis

Earlier Event: September 13
GRATIS FOREDRAG I SEP
Later Event: September 17
YOGA NIDRA WORKSHOP