Back to All Events

FORLÆNG SOMMERENS SALIGE SMIL MED YIN YOGA

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FORDYBELSESDAGE MED TRINE MEE SOOK

Forlæng din sommerferie med to fordybelsesklasser skræddersyet til årstiden. Hver klasse er af to timers varighed og foregår to onsdage i træk i midten af august.

Ifølge den kinesiske medicin, som Yin Yoga udspringer fra, findes der hele fem årstider. Sensommeren er den femte, som vi ikke plejer at tælle med i vores moderne vestlige kalender. Det er den fine overgang mellem den varme, solrige sommer og det mere kølige og måske blæsende efterår. Men da vi ikke kan forudsige, hvornår sommer bliver til sensommer, vil vi på fordybelsesklasserne gå i dybden med Yin Yoga stillinger, åndedræt, visualiseringer og afspænding som overordnet passer perfekt til både sommer og sensommer.

Denne kombination kan afhjælpe ubalancer i din krop og dit sind og forebygge, at stressniveauet stiger, når du kommer tilbage på arbejde og i vante rutiner efter ferien. Yin Yoga er nemlig kendt for at berolige nervesystemet og måske den allerbedste praksis til at forlænge sommerens salige smil.

yin yoga Trine Mee Sook

Fordybelsesklasserne er en forlængelse af det populære Midweek Yin Yoga forløb, som har været en fast del af SALIGs ugeskema siden åbningen sidste sommer. Men det er ikke en forudsætning at have deltaget i tidligere forløb for at kunne være med her. Både erfarne og nybegyndere er velkomne! Klasserne er også Trines sidste for denne gang, inden at hun går på barsel i september.  

Ditte er uddannet mastercoach, Living Yolates underviser og journalist og har i over ti år undervist i personlig udvikling og bevægelse både i Danmark og i udlandet. For Ditte hænger hoved, hjerte og krop sammen, og hun arbejder derfor med alle tre centre og med en klar intention om at støtte dig i den forandring, du ønsker. 

Trine er en erfaren Yin Yoga Mama, og det er næsten uundgåeligt ikke at blive smittet af Trines dybe ro og moderlige forkærlighed for yin yoga. Trines facon og personlighed støtter naturligt eleverne og baner vejen for et forfinet nærvær med sig selv - og i sidste ende med omgivelserne.  


Dato: onsdag d. 8. & 15. august kl. 18:30-20:30

Pris: 200 kr. for én klasse og 350 kr. for begge klasser  

Underviser: Trine Mee Sook


Earlier Event: August 14
HEALINGSAFTEN: RØDDER I
Later Event: August 17
ANGST FO’R’BI