Back to All Events

SORGCIRKEL & HOLISITISK SORGTERAPI

 • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

LÆNGSEL, TILLID OG FRIHED TIL AT VÆRE

Mærker du en længsel efter at leve mere fredfyldt med din sorg og give slip på den del af den, som spænder ben for dine drømme? Hvis det er lang tid siden, du har mistet, sørger du måske allermest over alt det, som du har fået din sorg til at betyde om dig.

Dittes intention med dette forløb er at skabe et rum for dig, hvor du kan blive klogere på din sorg, og på hvordan du lever mere fredfyldt med den. Både i en sorgterapeutisk samtale med hende og i fællesskab med en lille gruppe andre, der også har mistet.

I den individuelle sorgterapi taler du og Ditte om din sorg i relation til den, du har mistet, og hvad sorgen betyder for den måde, du lever dit liv. Men I arbejder også med, hvordan sorgen mærkes i din krop, og hvordan du kan give slip på den del, der ikke tjener dig længere og går på opdagelse i de eksistentielle spørgsmål, som sorgen ofte bringer med sig.

I sorgcirklen går du sammen med en lille gruppe andre på opdagelse i sorgens bakkede landskab guidet af Ditte og udforsker, hvad sorgen har gjort ved dig, din selvfortælling og dit selvværd. Måske har du tidligere oplevet, at det har været svært at tale, måske har du følt dig forkert i sorgen og fået den til at betyde noget om dig selv og om verden, der forhindrer dig i at leve det liv, du drømmer om. Men i dette rum skaber vi sammen et trygt fællesskab, så du kan læne dig tilbage i det mørke, som sorgen kan være. Der er kraft og visdom at hente der. Men vi åbner os også mod lyset og lykken gennem healing, samtaler, bevægelse, meditation og konkrete værktøjer fra den kognitive og narrative terapi.

For Ditte er det nemlig vigtigt både at arbejde med krop, sind og sjæl, så vi bliver bedre til at rumme sorgen og leve fredfyldt med den.

sorgcirkelogholistiskterapi.jpg

 

DU FÅR:

 • 90 minutters individuel sorgterapi før gruppeforløbet

 • 4 aftner i et tillidsfuldt og nærværende rum

 • 90 minutters individuel sorgterapi efter gruppeforløbet

 • Healende samtaler med andre, der også har mistet

 • Mulighed for at give slip på negative overbevisninger og gamle mønstre gennem bevægelse

 • Et støttende fællesskab, som rummer hele dig

 • Konkrete kognitive værktøjer til at arbejde med din selvfortælling og dit selvværd

 • Mental øvelser, meditationer og bevægelsessekvenser, som du kan bruge derhjemme

 • Et lukket facebook-forum, hvor du og de andre på forløbet kan dele oplevelser og inspirere hinanden

 • Økologiske snacks og te

Dittes baggrund for at faciliterer sorgcirkler er, at hun selv mistede sin far, da hun var ni år. Det blev starten på en fortælling om, at hun altid vil blive svigtet af dem, hun elsker. Den fortælling har begrænset hende i det liv, hun altid har drømt om at leve, men ikke altid har følt sig fortjent til. Som voksen har hun været på et større redigeringsarbejde for at ændre sin historie og bruge den til at støtte andre i at finde deres livsvisdom, selvkærlighed og handlekraft.

Ditte er uddannet mastercoach, Living Yolates underviser og journalist og har i over ti år undervist unge i personlig udvikling. I april 2018 udgav hun bogen Vis mig dine tårer, som handler om, hvordan du tager din barndoms sorg med ind i voksenlivet, uden at lade den definere dig.


Dato:  tirsdage kl. 19 - 21 i efteråret 2018
14/8, 28/8, 11/9 & 25/9 + to 1:1 sessioner

Early bird: 1200 kr.  indtil 1. april
- herefter 1800 kr

Underviser: Ditte Clemen


LIVING YOLATES
- tirsdage kl. 7:00-8:15
- onsdage kl. 12.00-13.30
- torsdage kl. 7:00-8:15

SORGCIRKEL
- FORLØB: 8 tirsdage i oktober, november og december kl. 19 - 21


Earlier Event: August 11
URBAN YOGA RETREAT FOR KVINDER
Later Event: August 17
ANGST FO’R’BI