Back to All Events

GRATIS FOREDRAG / MINI WORKSHOP

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

SORG I KROP, SIND & SJÆL

Traditionelt har rigtig meget sorgarbejde primært henvendt sig til vores intellekt, til det vi forstår med hovedet. Men livets store tab er så uforståelige, at de oftest er svære at begribe og forklare. Sorg stiller eksistentielle spørgsmål og sætter sig i kroppen. Derfor bliver vi også nødt til at inddrage sjælen og kroppen i sorgarbejdet.

Ditte Clemen fortæller, hvordan hun arbejder mere holistisk med sorg og giver konkrete redskaber til at koble hoved, hjerte og krop - eksempelvis gennem terapeutisk bevægelse.

Ditte mistede sin far som ni-årig, og med ham forsvandt også tilliden verden og de mennesker, der var tættest på hende. Sorgen blev en central del af hendes selvfortælling, og det har taget hende mange år og mange forskellige tilgange til sorgarbejdet at slutte fred med, at sorgen for altid vil være en del af hende. For sådan er det. Men den behøver ikke skygge for livet. Faktisk kan den også kaste et smukt lys over det. En gang imellem i hvert fald. Det fortæller Ditte mere om.

Men du behøver ikke at have mistet et nært og kært familiemedlem for at få noget ud af workshoppen. De fleste af os bærer rundt på en sorg. Måske har du oplevet voldsom kærestesorg eller skilsmisse. Måske sørger du over de drømmer, der aldrig gik i oplevelse, eller den manglende følelse af forbindelse til dig selv. Sorg kan være mange ting. Og uanset hvad du sørger over - og om du ved, hvad det er eller ej - kan det være en øjenåbner at mærke, hvad der sker, når samtale, bevægelse og healing smelter sammen og tanker, sanser og følelser bliver ét.


Ditte-Clemen-salig.jpg

Dato:  tirsdag d. 17 kl. 19:00-20:30

PRIS: gratis
- ved udeblivelse opkræves 100 kr.

Underviser: Ditte Clemen

Earlier Event: April 15
UDFORSK DINE INDRE RUM
Later Event: April 24
RUNNING FOR FUN