Back to All Events

THETA HEALING OG DIN INTUITION

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

SKAB ET ENERGISK FLOW MELLEM KROP OG SIND

Nysgerrig på din intuition?

Kom nærmere dig selv og din intuition med Theta healing. På denne workshop vil der være fokus på dig. Du vil starte med at blive guidet igennem et energetisk, frigivende og healende blidt flow, hvor alle kan være med. Dette gør vi for at løsne op, grounde dig og invitere dig til større åbenhed. På denne måde kan du bedre mærke efter, hvordan din krop, sind og åndedræt kan føles og mærkes i en højere samhørighed.

Når du har skabt et højere energetisk frit flow mellem krop og sind, vil Louise fortælle om, hvad Theta healing er, og hvad man egentlig kan med Theta healing. Theta healing handler meget om at blive opmærksom på, hvilke forhindrende overbevisninger du har, som rent faktisk kan være årsag til, at du ikke er der, hvor du gerne vil være i dit liv. Når overbevisningen er fundet, kan healingen ske. Hvis du er klar til at lade dette ske og dermed give slip, kan du også komme videre.

Angst eller en fobi er for eksempel noget, der nemt kan frigøres og heales, hvis den pågældende person vel og mærke selv er klar til og vil give slip.

Derudover vil du også opleve at blive guidet op på syvende plan på theta-hjernebølger, som er et meditativt stadie. Ydermere vil du også få mulighed for at prøve din egen intuition af gennem forskellige øvelser.


Dato: Søndag den 3. juni kl. 10:00-12:00

Early bird: 200 kr. indtil den 3. maj
- herefter 275

Underviser: Louise Yung


ANGST FO’R’BI - GRATIS FOREDRAG
-  fredag den 4. maj kl. 16:30-17:30
- fredag den 17. august kl. 16:30-17:30

YOGA FORLØB MED THETA HEALING
- opstart tirsdag d. 4. september


Earlier Event: May 29
BREATHWORK-FORLØB MED AKUPRESSUR
Later Event: June 3
YOGA MED KVINDEN I CENTRUM