Back to All Events

YOGA FORLØB MED THETA HEALING

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

GIV SLIP PÅ ANGSTEN

Theta healing er et meditativt stadie, hvor man ud fra intuitiv coaching, clairvoyance og healing arbejder med at finde frem til den dybeste rod til den følelse, der holder dig tilbage, eller som gør, at du har denne frygt, angst eller fobi. Ved at finde frem til den forhindrende overbevisning kan man gennem Theta Healing frigøre og heale følelserne og overbevisningerne og dermed give slip og komme videre, hvis du vel og mærke selv vil det.

Der vil være et nyt fokusområde fra gang til gang med omdrejning omkring chakraarbejde. Således vil de energier og overbevisninger, der er knyttet til chakraerne i kroppen og dens organer, blive arbejdet igennem ved bevægelse, åndedræt og healing.
 

INDIVIDUEL THETA HEALING SESSION INDEN FORLØBETS START

Selvom du vil deltage i et forløb med andre på holdet, vil denne rejse være et unikt forløb for dig, da vi alle kommer fra forskellige baggrunde, har forskellige overbevisninger og dermed er unikke og forskellige fra hinanden. Du vil inden forløbets første gang aftale en dag, hvor du vil modtage en individuel session med Louise, som skal forberede dig bedst muligt energetisk på forløbet. Samtidig får hun også mulighed for at skabe de bedst mulige rammer og finde fokusområder for lige netop dig under hele forløbet. Den individuelle sessionen vil være en samtale, hvor i vil tale om fokusområder for dig, hvad du forventer, samt hvad du gerne vil have forløst, frigivet og arbejde med. Derudover vil sessionen også omfatte healing. Du behøver ikke nødvendigvis være klar over, hvad det helt præcis er, du gerne vil arbejde med eller have fokus på. Det kan være du har en form for angst, fobi eller du måske føler, at du genkender et bestemt mønster i dit liv i form af valg, opførsel eller beslutninger, som du gerne vil bryde med.

 

LOUISE SIGER:

Jeg tror på, at vores sind har større indflydelse på, hvordan vi føler i kroppen, end vi måske lige er bevidste om. Det miljø vi befinder os i, de mennesker vi omgås, de beslutninger vi træffer og vores overordnede sindstilstand påvirker og har indflydelse på vores overbevisninger og afspejler dermed, hvem vi er, hvad vi gør, og hvordan vi har det.

Min erfaring er, at følelser kan komme til udtryk som energetiske blokeringer fysisk i vores krop. På dette forløb vil vi arbejde med at åbne op for at frigøre og give slip på disse blokeringer. Dette vil vi gøre gennem bevægelse i form af dybe stræk, yoga og intuitiv bevægelse, åndedræt samt energetisk healing. Forløbet vil spænde over otte mødegange, og hver enkelt gang vil have fokus på et nyt område. Vi vil starte “nedefra” og følge chakraernes placering op gennem kroppen - rod, hara, solar plexus, hjerte, hals, pande (3. øje) og krone chakra. Dog uden at det kun bliver med fokus på de forskellige chakraer. Disse vil blot være en “rød tråd” for at åbne op og afbalancere energierne op gennem kroppen, alt sammen for at kunne opnå et mere frit flow i din egen energi og power.

 


Tirsdage kl. 19:00-20:30
- oktober: 23. og 30.
- november: 6., 13., 20. og 27.

- december: 4.

Early bird: 1500 kr. indtil 3. september herefter 1800 kr. 
- 7 gange, inkl 1:1 session
- mulighed for at booke ekstra 1:1 sessioner til særlig pris på 800 kr. (normal pris 1280 kr.)


Underviser: Louise Yung


Som er særligt SALIGt treat giver vi dig som deltager på et forløb mulighed for at tilkøbe MEDLEMSSKAB TIL FRI YOGA MED 50% RABAT. Hvis du allerede er medlem, reducerer vi prisen på dit medlemsskab de måneder, hvor forløbet afholdes. 


ANGST FO’R’BI
- fredag den 17. august kl. 16:30-17:30


Earlier Event: October 23
FASCIAL FLOW FORLØB - TIRSDAG
Later Event: October 24
FASCIAL FLOW FORLØB - ONSDAG