Back to All Events

TRIYOGA WORKSHOP

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

FORNY DIN FORÅRSENERGI

Gå foråret i møde med fornyet energi, overskud og velvære med en tre timers workshop i TriYoga. TriYoga er mindfulness in action, det vil sige bevægelser udført opmærksomt og afslappet uden brug af flere muskler og mere kraft end nødvendigt.

Eliisabet guider dig gennem en blid opvarmning med fokus på basis øvelser fra TriYoga, som skaber grounding og forbereder kroppen på de mere udfordrende stillinger og flows. På den måde kan du undgå skader og få en skøn meditativ oplevelse, uanset om du er øvet eller nybegynder.

I arbejdet med det dybe åndedræt kan du opleve at kroppen giver slip, og der bliver løsnet op for blokeringer og spændinger i takt med, at der tilføres energi til alle kroppens muskler og celler. På det mentale plan får din opmærksomhed mulighed for at forankre sig i nuet.

Workshoppen afsluttes med afspænding og yoga nidra, som efterlader din krop og dit sind renset og med fornyet energi.

Alle kan være med uanset niveau. For begyndere vil TriYoga være en afstressende, mindful og meditativ introduktion til yoga. For dig, der allerede kender TriYoga, en mulighed for at fordybe dig i og forfine dit meditative flow, som er TriYogaens kerne.Dato:  Søndag d. 18. marts kl. 13:30-16:30

PRIS: 350 kr. 
- er du medlem hos SALIG, kan du bruge kampagnekoden TRIYOGA ved betaling og få 100 kr rabat på workshoppen.

Underviser: Eliisabet Heidel

Earlier Event: March 3
YIN OG YANG YOGA FOR ALLE
Later Event: March 22
BREATHWORK FORLØB I 2018 - HOLD 3