Back to All Events

YIN YOGA WORKSHOP

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

SENSOMMER TREAT

Sommerferien er slut for de fleste, og hverdagen så småt ved at gå igang igen. Land blidt i den med et par timers yin-forkælelse, der får dig ned i gear.

Sensommeren er ifølge den kinesiske medicin årstiden for at styrke vores fordøjelsesorganer. Ofte når vi ikke at fordøje, hvad der sker i vores liv, fordi det hele tiden går så stærkt.

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.

På denne workshop bliver du først guidet igennem nogle blide rytmiske SATYA bevægelser, som forbinder os med åndedrættet, strækker kroppen varm, hydrerer bindevævet og giver mobilitet i leddene. Derefter fortsætter vi med længere Yin stræk, der stimulerer flowet gennem bindevæv og meridianbaner.

Afslutningsvis guides du ind i en dyb afslapning til lyden af syngeskålenes klang. Vibrationerne fra skålene virker beroligende på nervesystemet, og giver en skøn følelse af ro og afslappethed.

Alle med lyst til fordybelse på yogamåtten er velkomne.

Trine Hedegaard er en erfaren og meget vellidt underviser, som har specialiseret sig i Yin & Slowflow Mindful Yoga. I sin undervisning inddrager hun både inspiration til dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.

Trine er en ægte Yin enthusiast. Inden Yin Yoga blev populært herhjemme, begyndte Trine at rejse ud flere gange årligt for at tage Yin & Mindfulness trainings med Yin Yogaens grundlæggere, amerikanske Sarah Powers og Paul Grilley. Det er i dag 10 år og 1000+ uddannelsestimer siden.

Gennem årene har Trine undervist et tusindtals elever i yoga & meditation, og hun vil elske også at byde dig velkommen på yogamåtten.


Dato: 1. september kl. 10.30-13.00

Pris: 350 kr.

Underviser: Trine Hedegaard


 


 

MINDFUL SLOWFLOW FORLØB
- 7 tirsdage fra 14. ugust kl. 17:00-18:30

MINDFUL SLOWFLOW FORLØB
- 7 tirsdage fra 14. august kl. 19:00-20:30

YIN YOGA WORKSHOP
- lørdag den 1. september kl. 10:30-13:00

YIN YOGA TRAINING (45 timer)
- opstart 16. oktober


Earlier Event: August 31
GRATIS FOREDRAG
Later Event: September 2
YIN & YANG