Back to All Events

TWEENYOGA 10-13 ÅR - NOV. FORLØB

  • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Danmark (map)

KUN FOR TWEENS

Vi arbejder med forskellige sjove og lærerige temaer. Vores unge får en bedre forståelse for dem selv, deres krop, drømme og mål igennem forskellige yoga-øvelser og lege. Samtidig opnår de bedre balance, styrke, smidighed, koordination, koncentration og bedre søvn, som alt sammen resulterer i glade tweens.

På holdene vil vi også snakke om, hvordan man håndterer følelser, og hvordan man kan være sin egen bedsteven, ved at gøre gode ting for kroppen. Derudover laver vi også mange samarbejdsøvelser, som vil hjælpe dem med at blive bedre til at samarbejde, være sympatiske overfor andre, blive mere tålmodige og finde deres egne styrker og give dem selvtillid. Denne selvtillid kan åbne op for de utallige potentialer, som de måske ikke var klar over, de besad.

Fællesskabsfølelse er vigtig, og her kan de unge få lov at være præcis, som de er, uden forventninger, statussymboler og konkurrence. Udover træning, vil det være et hyggeligt sted, hvor der plads til grin og samtaler. Et særligt fokus vil være på at tænke positivt om sig selv, ens krop og livet. Vores tweens vil igennem yogaen få redskaber til bedre at kunne håndtere og forebygge ting som stress og angst.


Opstart: Mandag d. 2. oktober 2017 kl. 17:30-18:30. 

Pris: 400 kr. for 4 gange

Underviser: Rikke Dall-Hansen
 


Når Rikke underviser tweens leger hun med elementer fra forskellige yogaformer og inddrager sin erfaring fra teater, terapi, dans og cirkus. Det mix bliver til en sjov og kreativ måde at dyrke yoga og aktivere både sanser, sind og krop hos de unge.
 

Yogaen har positiv indflydelse på selvværd, motorik, balance og koncentration, samtidig med at den stimulerer sanserne og medvirker til at finde ro.

Earlier Event: November 5
FORÆLDRE & BARN 3-5 ÅR NOV. FORLØB
Later Event: November 10
MORTENS AFTEN FOR KVINDER