Back to All Events

RESTORATIV UDDANNELSE

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

50 TIMERS TRÆNING

FORDYB DIG I DEN RESTORATIVE YOGA OG LÆR, HVORDAN DU KAN UNDERVISE I OG GIVE DENNE TERAPEUTISKE OG HELENDE PRAKSIS TIL ANDRE.

50 timers træning designet til sportsfolk, yogaudøvere, yogalærere, fysioterapeuter, psykoterapeuter, kropsbehandlere, trænere af sportsfolk; ældre, børn, handicappede, gravide og dig, der ønsker at fordybe dig i den restorative praksis for din egen skyld.

Restorativ uddannelse bowspring.jpg

På uddannelsen lærer du generelle principper for restorativ yoga. Derudover får du som noget ganske særligt helt nye stillinger, der heler rygsøjlens naturlige kurver og blødgør kroppen, idet stillingerne bliver undervist med bowspring alignment. Denne praksis lærer os at være mindfulde og at spænde helt af samtidigt. Vi trænes i at vende hjem til rygsøjlens naturlige kurver, som er kroppens optimale funktionelle holdning i alle dagligdagens aktiviteter. Det giver altså en sund funktionel kropsholdning, der kan bruges i al sport og fritid. Når vi praktiserer restorativ yoga med bowspring alignment, tilbydes kroppen en særlig mulighed for at spænde af og blive blød og åben. Vi får mulighed for at slippe vanemæssige fysiske, mentale og emotionelle spændinger, der trækker os væk fra vores optimale dynamiske og funktionelle kropsholdning. I vores kropsholdning ligger vores ideer om, hvem vi synes, vi skal være og fremstå som - og vores emotionelle umiddelbare respons på vores liv ses også i vores kropsholdning. Kroppen vil samtidig lære, hvilken holdning den skal have for at være stærk og funktionel.


Datoer i efteråret 2018: 
- 28., 29., 20. september
- 26., 27., 28. oktober
- 10. november

Pris: 7.500 kr.

Underviser: Ditte Bykærholm Nielsen


RESTORATIV YOGA WORKSHOP FOR FAGFOLK
- søndag d. 27. maj kl. 9.30 - 12:00

SOMMER OG SELVOMSORG WORKSHOP
- søndag d. 19. august kl. 10.00 - 12:30


Earlier Event: September 20
OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS
Later Event: October 5
GRATIS FOREDRAG