Back to All Events

URBAN TREAT


  • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Denmark (map)

Yin Yoga - Et Komplement til dit liv

Der er et lille køligt bid i luften. Dagene begynder at blive kortere. Og lige som egernet er gået i gang med at fylde forrådskammeret op med nødder til vinteren, oplever vi os selv lidt mere alvorlige og mindre ubekymrede end om sommeren. Uanset om du forbereder dig til studietid, et jobskifte eller nye projekter, ved du, at efteråret er kommet.

Efteråret er begyndelsen på Yin-cyklus, der hvor dagslyset varer mindre end tolv timer. Det er en høsttid, hvor vi samler de farverige frugter og grøntsager til vinteropbevaring. Æbler og kartofler er vores symboler på årets frodighed. Vi hugger brænde og stabler det i garager og skure til vinterens optænding af brændeovne og finder vores varme tøj frem til de koldere, mørkere vinterdage.

Ifølge TCM (traditionel kinesisk medicin) er efteråret forbundet med elementet metal, som styrer organisering, orden, kommunikation, sindet samt sætte og beskytte grænser. Det er en god tid at afslutte projekter i, som du begyndte i forår og sommer - høste frugterne af dit hårde arbejde. Selvfølgelig er det også den perfekte tid til at begynde på indendørs projekter og kigge indad.

I løbet af sommeren, som styres af Ild elementet, nyder du mere det udadvendte liv med dine lyster og længsler til rejser og udendørslivet. Efteråret er derimod tiden hvor du med fordel kan begynde at kigge indad og forberede dig til vinterens komme ved at kigge indad og reflektere over dit liv.

 

Elad Itzkin Yoga Photography - Kristine Marie Rost - ELAD4885.jpg

Lungen og tyktarmen er de indre organer relateret til efterår og Metal elementet. Lunger er forbundet med følelsen af "give slip." Denne proces er vanskelig for dem der elsker sommeren. De finder det svært at give slip på de lange dage med sollys, varme temperaturer og åbne vinduer. Andre føler det anderledes og elsker efteråret, fra den skarpere luft til de levende røde, orange og gule blade på træerne. 

Nu har du muligheden for at lade Danmarks Yin yoga ekspert Kristine Marie Rost guide dig gennem fem formiddages intens Yinpower praksis, hvor du med garanti vil mærke sommerens varme fylde dit indre, imens du fylder depoterne op med mere jordforbindelse, udholdenhed og ro til at møde vinterens komme. Det er 5 dages mulighed for af at nyde godt af ungerne har efterårsferie så få arrangeret legeaftaler, Zoo besøg med bedsteforældrene eller lad din partner hygge sig med dem imens du gir’ dig selv lov til at mærke hvad et salig-treat kan give dig lige her i byen. Studiefri, arbejdsfri eller måske kan du bytte rundt på dine opgaver fordi der bare er lidt mere stille i uge 42 og med 5 formiddage er der alt mulig godt at hente her. 

Dit immunforsvar bliver styrket, din krop får fornyet plads og dermed vokser dit overskud. Med mere plads bliver gamle traumer og skader opløst, hvorpå din blodcirkulation forbedres og ilt til hjernen vokser, hvilket øger din koncenrationsevne. 

Come an deadlines, nye systemer og eksamener, du bliver’ så klar. Efterårets vinde vælter dig ik’ år først der med disse 5 dage er skabt helhed mellem krop og sind, som kun Kristine kan det. 

For at hjælpe din proces med at give slip på det der fylder og ikke længere er nødvendigt, anbefaler vi du tilføjer Moringa i din kost. Det er Kristines livsvitale kosttilskud som du får 20% på ved at købe online herwww.rootsfood.dk og bruge koden kristine20


Kristine-MR.jpg

Dato: 16.-20. oktober kl 10:00-12:30

pris: 
- 1500 kr. for hele forløbet
- 350 kr. pr gang
 
Underviser: Kristine Marie Rost

ALLE kan deltage uanset niveau.

 

Earlier Event: October 14
SAT NAM RAYASAN HEALING-UDDANNELSE
Later Event: October 20
GRATIS FOREDRAG I OKT