Back to All Events

OVERGIV DIG TIL NATURENS KRAFTFULDE CYKLUS

  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

VINTERSOLHVERV - GENOPLAD I TILLID

Gennem årtusinde har mennesket levet i harmoni med naturen og naturligt fulgt årstidernes skiften - også energetisk og følelsesmæssigt. Men i det moderne samfund er meget af den visdom, som tidligere blev givet videre fra generation til generation, gået tabt, og vi er ikke længere bevidste om, hvordan vi ved at overgive os til naturens kraftfulde cyklus kan øge vores fysiske og følelsesmæssige velvære.

Måske ved du allerede, at kvinder engang blødte i synkronitet med månen, og at den cykliske kraft var epicentret for vores forkvinders måde at anskue livet på. I dag skammer mange af os over det månedlige blod i stedet for at dyrke den visdom, der er forbundet med det. Alligevel minder det os om, at naturen bor i os. Og ligesom månens cyklus er repræsenteret i os, så er årstiderne det også. Ifølge traditionel kinesiske medicin er hver årstid nemlig forbundet med bestemte følelser og organer, og ved at vende vores opmærksom mod dem, kan vi heale os selv og øge vores velvære og sundhed.

VINTERsolhverv healing natur cyklus dans bevægelse yoga terapi

Vinteren er en tid til hvile, refleksion og genopbygning af vores energi. Vi har brug for mere søvn og bliver heldigvis ikke forstyrrede af tidligt sollys. Men de mange mørke timer kan også sætte sig i vores sind som angst og frygt.

På denne workshop arbejder vi med at finde ind til tilliden til, at alt er, som det skal være, og at lyset kommer igen. Både udenfor og inde i os selv. Ifølge traditionel kinesisk medicin er vinter forbundet med netop angst og frygt og med vores nyrer. Nyrerne betragtes som kilden til din livsenergi eller din “qi”, og derfor vil vi have fokus på at give vores nyrer omsorg og næring gennem intuitiv bevægelse og kombinere dette med mentale øvelser, der støtter dig i at overgive dig til tillid.

Workshoppen er den tredje af en række på fire workshop, hvor bliver du støttet i at vende tilbage til harmonien med naturen og arbejde med de følelser og organer, som er forbundet med hver årstid. Vi mødes tæt på solhverv og jævndøgn for at optimere effekten af arbejdet. Alle workshops er en kombination af meditativ yoga, frigørende dans, sanseoplevelser, healing og mentale øvelser og redskaber, som forener processen i krop, sind og sjæl.

Du kan vælge at deltage på en, flere eller alle workshops, som det passer dig. Ved køb af alle workshops samtidig er prisen kun 800 kr. (normalpris 1.400 kr.)

Ditte er uddannet mastercoach, Living Yolates underviser og journalist og har i over ti år undervist i personlig udvikling og bevægelse både i Danmark og i udlandet. For Ditte hænger hoved, hjerte og krop sammen, og hun arbejder derfor med alle tre centre og med en klar intention om at støtte dig i den forandring, du ønsker. 


Dato:  torsdag den 20. december kl. 19:00-21:00

Early bird: 250 kr. indtil 13. december 
- herefter 350 kr.

Underviser: Ditte Clemen


 


SOMMERSOLHVERV - TRÆD IND I DIT LYS
- torsdag den 21. juni kl. 19-21
EFTERÅRSJÆVNDØGN - GIV SLIP OG FIND RO
- torsdag den 20. september kl. 19-21
FORÅRSJÆVNDØGN - HENT NÆRING I DIN VREDE
- torsdag den 21. marts kl. 19-21

LIVING YOLATES
- tirsdage kl. 7:00-8:15
- onsdage kl. 12.00-13.30
- torsdage kl. 7:00-8:15


Earlier Event: December 18
HEALINGSAFTEN: UNIVERSETS EKKO II