Back to All Events

YIN YOGA & AKUPUNKTUR TREAT!

  • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Denmark (map)

STYRKENDE YIN YOGA M. AKUPUNKTUR !


Yin yoga bliver nogle gange kaldt for “akupunktur uden nåle”, da den ligesom akupunktur er baseret på at stimulere og styrke kroppens indre organer og livsenergi.

På denne workshop kombinerer vi de to praksisser og du får to timers blid yin yoga praksis efterfulgt af en dejlig lang Savasana (afspænding) hvor du modtager Sahars helbredende nåle.

Intentionen med vores workshop er at styrke den indre livsenergi (Jing), som vi livet igennem skal forsøge at beskytte så godt som muligt. Det er i følge den kinesiske medicin nemlig vores Jing som bestemmer længden – og den sundhedsmæssige kvalitet – på vores liv.

 
 

I vores nutidige samfund taber kroppen megen af denne energi gennem arbejde, travlhed og for megen mental aktivitet som for eksempel overtænkning, bekymring og stress.

Vi vil på denne workshop derfor tilbyde dig de bedste teknikker som vi kender til at booste din Jing.

Både Trine og Sahar har flere års erfaring indenfor yin yoga, TCM og akupunktur – og vi lover dig at du er i trygge og kærlige hænder. Trine underviser til dagligt Yin Yoga hos Salig og Yoga på Vesterbro, og Sahar er akupunktør og indehaver af STIKMIG på Nørrebro.


Dato: Lørdag d. 26. maj kl. 10:00 - 13:00

Pris: 600 kr

Undervisere: Trine Mee Sook & Sahar (Stik mig)

Husk: Varm og behagelig påklædning med bukser som kan trækkes op til knæene - og et par varme strømper.


MIDWEEK YIN- FORLØB
- Onsdage kl. 18:30-20:00 i maj og juni


Earlier Event: May 18
GENOPLAD DIG SELV
Later Event: May 27
RESTORATIV YOGA FOR FAGFOLK