Back to All Events

YIN YOGA

  • SALIG Masnedøgade 20, 2. sal København Ø, 2100 Denmark (map)

FOR SPORTS-NØRDEN, ARBEJDER-TYPEN OG KONTOR-MUSEN

Denne workshop er for dig, der træner, har et hårdt belastende job eller sidder meget ved skrivebordet. Det er derfor en workshop, hvor alle kan være med - både begyndere, men også dig, der ønsker at forbedre din yogapraksis eller andre sportsgrene som eksempelvis fitness, crossfit eller triathlon.

I Yin yoga er alle stillinger siddende og liggende, så du får mulighed for at holde din opmærksomhed på dig selv og åndedrættet gennem begge timer. Selvom vi sidder og ligger betyder det ikke, at det yin er le. Tværtimod kan stillingerne være intense og udfordrende. Så sørg derfor for at drikke rigeligt med vand dagen inden og timerne op til workshoppen. I Yin arbejdes der med meridianbanerne og fascia - som er vores bindevævsbaner - og stillingerne holdes derfor i 2-5 min. Det er de samme baner, der arbejdes med i Qi Gong, akupunktur og fascial massage.

Da Anemone selv begyndte til yoga, kunne hun slet ikke bøje sig forover og nå jorden med hænderne. Hun kunne knapt nå sine knæ. Hun har mange bekendte, som siger, at de ikke vil til yoga, fordi de er ufleksible. Men vævet ændrer sig over tid. Særligt når du laver yin yoga, vil du opleve at få mere plads i kroppen, dvs. mere bevægelighed og mobilitet. Det er med til at forbygge og behandle gamle skader, forbedre din sportsgren, løbeturen, gåturen og cykelturen.


b.jpg

Yin yoga hjælper på:

- hovedpiner, migræne
- PMS, mensturationssmerter
- Kærestesorg
- Stress
- Skader, nye som gamle
- Smerter i kroppen
- Stivhed
- Fordøjelsesproblemer
- Udrensning (detox)

 
 

Det skal du have med:

- Vandflaske til eget vand
- Løstsiddene behageligt tøj
- Et par varme strømper
- En varm trøje


Dato: Søndag d. 3. dec. kl 13:30-15:30

Pris: 300 kr. 

Underviser: Maria Anemone

ALLE kan deltage uanset niveau.

 
Earlier Event: November 29
FAMILY YOGA
Later Event: December 3
FAMILIEYOGA