Back to All Events

BØRNEYOGA 6-9 ÅR - ÅBNE PRØVEKLASSER I AUGUST

  • SALIG Masnedøgade 20 København Ø, 2100 Denmark (map)

YOGAHULEN

Dette er et intimt hold både pga. dets størrelse, men også fordi børnene får særlige øvelser til at lære dem selv bedre at kende og på den måde styrke deres sind. Tempoet er lidt roligere, selvom der også vil være sjove energiske lege. På dette hold er der rum til, at børnene kan få ekstra opmærksomhed fra underviseren, såvel som de andre børn. Der er fokus på, at alle skal ses og høres. Ved at børnene lærer at mærke efter, bliver børnene bedre til at navigere i sig selv - og det giver ro, selvværd og mod.

Yoga vil give dem redskaber til bedre at håndtere og forebygge stress og angst, og give dem støtte på deres vej. Dette vil styrke deres selvtillid og åbne op for de utallige potentialer, som de måske ikke var klar over, de besad.

Her vil de få lov til at være præcis, som de er uden forventninger, statussymboler og konkurrence. Det vil være et hyggeligt rum, hvor der plads til grin, samtaler og udfoldelse. Børnene får også mulighed for at bruge deres egen fantasi og kreativitet til at opfinde nye spændende yogaøvelser og lege.

ÅBNE PRØVEKLASSER I AUGUST: Onsdage kl. 17:00-18:00. (d. 9. - 16. - 23. - 30.) 

Pris: 50

Underviser: Rikke Dall-Hansen

Antal pladser: 7


NÆSTE FORLØB: alle onsdage i september - opstart d. 4. september


Når Rikke underviser i børneyoga leger hun med elementer fra forskellige yogaformer og inddrager sin erfaring fra teater, terapi, dans og cirkus. Det mix bliver til en sjov og kreativ måde at dyrke yoga og aktivere både sanser, sind og krop hos børnene.


Børn er de fødte yogier. Desværre er de voksnes travle hverdag smittet af på børnene, samtidig med at de små bliver bombarderet med indtryk fra omgivelserne, tv og iPad. Alt dette går ind og påvirker børnenes naturlige væren i nuet, nærværet med andre og koncentrationen. Til børneyoga giver vi børnene rum til bare at være dem selv, tiden til at mærke efter og fordybe sig og friheden til at lege og have det sjovt. Samtidig lærer de selvfølgelig en masse gode yogaøvelser, så de får sunde og stærke kroppe og sind.


Yogaen har positiv indflydelse på barnets selvværd, motorik, balance og koncentration, samtidig med at den stimulerer barnets sanser og medvirker til, at barnet lærer at finde ro.
 

Børneyogatimen er opbygget omkring et tema eller en historie, som gør yogaen sjov og på alderssvarende niveau. Yogatimen vil tage udgangspunkt i det enkelte barn og deres behov. Derfor kombineres den traditionelle yoga med sjove yogalege, sange, rim, cirkus og eventyr. Vi slutter altid timen af med mindfulness- og afspændingsøvelser, som ligesom for mange voksne, er noget af det børnene glæder sig allermest til. 

Later Event: August 25
COPENHAGEN YOGA FESTIVAL