Back to All Events

BØRNEYOGA FORLØB (6-9 ÅR)

  • SALIG Masnedøgade 20 København Ø, 2100 Denmark (map)

YOGAHULEN

Børneyoga er et trygt og legende rum, hvor dit barn kan udforske og udvikle sine motoriske færdigheder, styrke og balance og samtidig opbygge selvværd, samarbejdsevner og koncentration.

Underviseren kombinerer traditionelle yogaøvelser med leg og historiefortælling. Klassen slutter altid med mindfulness- og afspændingsøvelser, som børnene ofte glæder sig til og også kan bruge i en travl hverdag.

Dette er et intimt hold både pga. dets størrelse, men også fordi børnene får særlige øvelser til at lære dem selv bedre at kende og på den måde styrke deres sind. Tempoet er lidt roligt, selvom der også vil være sjove energiske lege. På dette hold er der rum til, at børnene kan få ekstra opmærksomhed fra underviseren, såvel som de andre børn. Der er fokus på, at alle skal ses og høres. Ved at børnene lærer at mærke efter, bliver de bedre til at navigere i sig selv - og det giver ro, selvværd og mod.

Yoga vil give dem redskaber til bedre at håndtere og forebygge stress og angst, og give dem støtte på deres vej. Dette vil styrke deres selvtillid og åbne op for de utallige potentialer, som de måske ikke var klar over, de besad.

Her vil de få lov til at være præcis, som de er uden forventninger, statussymboler og konkurrence. Det vil være et hyggeligt rum, hvor der plads til grin, samtaler og udfoldelse. Børneyogaforløbet er bygget op omkring forskellige sjove og lærerige temaer, som indbyder til at gå på opdagelse i yogaens univers. Faktisk er det svært at lade være.

Her får børnene et frirum, hvor fantasien og kreativiteten slippes løs. De er nemlig i høj grad med til at forme undervisningen, der tager udgangspunkt i både klassiske yogastillinger og fantasifulde lege. På den måde bliver børnene medskaber og tager ejerskab over timerne, mens de lærer at interagere og bidrage til fællesskabet. Den traditionelle yoga kombineres med sjove yogalege og mini-sekvenser, der træner balance, styrke, smidighed, kropsbevidsthed, koordination og koncentration.

Forkæl dig selv med en velvære massage mens du venter, eller tag en yogaklasse i salen ved siden af dit barn.

Opstart: mandag d. 7. januar 2019 kl. 16:00-17:00. Sidste gang er d. 25. marts.

Pris: 1.100 kr. for 11 gange

Underviser: Rikke Dall-Hansen

Antal pladser: 10


Når Rikke underviser i børneyoga leger hun med elementer fra forskellige yogaformer og inddrager sin erfaring fra teater, terapi, dans og cirkus. Det mix bliver til en sjov og kreativ måde at dyrke yoga og aktivere både sanser, sind og krop hos børnene.


Earlier Event: January 6
INTRO TIL FASCIAL FLOW®
Later Event: January 12
MOVE WELL