Back to All Events

YOGA NIDRA & RESTORATIV YOGA WORKSHOP


  • SALIG 20 Masnedøgade København Ø, 2100 Denmark (map)

LÆR AT FINDE ORKANENS ØJE MED YOGA, HVILE OG VÆREN

Når livet sker, kan det sommetider accelerere, og inden du får set dig om, er kalenderen fyldt...
 

Men i enhver orkan er der et stille centrum; orkanens øje.


På denne workshop vil du opleve, samt få værktøjer til, at finde ind i orkanens øje med yoga nidra og restorativ yoga.

Workshoppen starter med en introduktion til hvad yoga nidra og restorative yoga er og kan, hvorefter du vil opleve en simpel groundende yoga nidra på egen krop, så du lander på yogamåtten og i dig selv.  

Dernæst vækkes kroppen med bløde stræk og ledrotationer, så du kan glide direkte ind i en dyb restorativ praksis, hvor du vil opleve forskellige stillingers effekt på krop, humør og energi i en praksis der tilpasses dit "nu". Den restorative praksis afsluttet med en guidet meditation.

Til sidst laver vi endnu en yoga nidra, som vitaliserer, centrerer og giver dig energi til at gå ud i livet med ny ro og energi.

 
 

Yoga nidra er en dyb og meditativ afspænding, hvor du ligger behageligt og guides til vågen hvile og ind gennem flere af sindets lag. Efter en yoga nidra vil du føle dig genopladet og samlet. Faktisk siges det, at 1 times yoga nidra kan svare til 3-4 timers søvn.

Restorativ yoga er en blid afspændende yogapraksis, som har til formål at balancere dit nervesystem og genoplade dine batterier. Dette foregår med en række liggende yogastillinger, hvor vi bruger pøller, tæpper, blokke, øjenpuder m.m. til at støtte kroppen og den dybe afspænding.  
 

Praktiske informationer

Kroppen køler ofte ned, når vi afspænder så dybt, så sørg for at have varmt og blødt tøj på, gerne i lag, så du kan tage af/på undervejs. Varme sokker er også en kær ven i denne praksis. Derudover må du gerne medbringe et tyndt tørklæde.

Det kræver ingen forkundskaber i yoga at deltage.


Dato: Lørdag d. 18. februar kl. 10:00-13:00

Pris: 350 kr. 

Underviser: Kirstine Stenvad

Earlier Event: February 16
GRATIS DE-STRESS WORKSHOP
Later Event: February 20
GRATIS FOREDRAG / MINI WORKSHOP