“Når vi tør udforske vores bevægelser og lege med kreativitet, balance og grounding, møder vi os selv på en ny måde og opdager forbindelsen mellem krop og psyke. Hvis vi vil leve vores liv fuldt ud og gå efter vores drømme, så skal vi have begge dele med. Både kroppen og psyken.”

 


 

DANSENDE OG LEGESYG YOGINI

Jeg danser, derfor lever jeg, synes at være Karinas filosofi. Hun har danset igennem hele livet både som moderne danser og senere som undervisere. I Karinas univers er der ikke stillinger kun dele af en større bevægelse, som vi lære noget nyt om os selv og verden ved at undersøge. Nysgerrigheden på samspillet mellem krop, psyke og bevægelse har også ført Karina til yogaen, som altid har været et kompliment til hendes dans. For nogle år siden foldede Karina så yogaen ud i undervisningslokalet, fordi hun ville give sine danseelever et bedre og bredere fundament, og pludselig blev yoga også en selvstændig del af hendes undervisning.

Men det kan være hårdt at leve af at bevæge sin krop konstant, så på et tidspunkt havde Karina brug for en pause fra dansejobs og yogaundervisning og uddannede sig til kropsterapeut hos Totum. Den nye viden om meridianbaner og sammenhængen mellem krop og sind tog hun med tilbage på yogamåtten. Selvom dans, yoga og kropsterapi har hver deres udtryk og tradition, har de nemlig det tilfælles, at de stiler efter at skabe en bedre kropsbevidsthed og aktivere dit sanseapparat. Og det er netop Karinas speciale, og hun elsker at inspirere dig til at bruge din kropslige og sanselige intellekt meget mere i dit liv.


Karina underviser i en fri fortolkning af Flow og Vinyasa Yoga kombineret med øvelser fra kropsterapien, functional movement, gyrokinesis og dans. På den måde kommer hendes viden om bindevæv og meridianbaner dig også tilgode på yogamåtten. Du vil bevæge dig udenfor din yogabox og samtidig kunne fordybe dig i en praksis, der er præget af spontanitet, kreativitet og udfordrende. Intentionen er at give dig en solid kropsforståelse og en fysisk føling, erfaring og forståelse, som kommer indefra. Selvom Karina ikke er yogafilosof, kommer du nemlig til at møde dig selv gennem den måde, du bevæger dig på og måske lære noget nyt om dine grundprincipper og værdier.FUNDAMENTALS IN FLUID MOVEMENT
karina-hoejgaard-web.png
 • Bachelor in Dance in education, 
  Contemporary Dance Teacher
   

 • 300hr Yoga Alliance - Yoga Teacher,
  Sattva Yoga
   

 • Totum Kropsterapeut - Body Therapis


 • The Dance Education, Sara Gaardbo
   

 • Ground Control Pilates - Teacher Training, 
  Debby Jenner
   

 • Body Balance International Certification,
  Less Mills