YOGA, TERAPI OG KROPSBEHANDLING

- for dig, der vil have roen helt ind under huden


 

Hos SALIG arbejder vi med krop og sind gennem bindevævet og nervesystemet, fordi vi ved, at ro, nærvær og bevægelse giver livskvalitet i en hverdag med mange indtryk. Samtidig både forebygger og mindsker det eksempelvis stress, angst og depression, som WHO anslår er nogle af de største trusler mod sundhed og trivsel i det moderne liv.
(læs mere om stress og statistik)

Stress og traumer sætter sig i kroppen som spændinger, du ikke kan forløse ved tankens kraft alene. Du må ned i kroppen og blive nærværende over for de små kloge signaler gennem yoga og kropsbehandling. Når du giver kroppen tid og plads, kan den helt naturligt hele indefra, og du kan løfte samtalen mellem krop og sind til et nyt niveau og mærke dine følelser uden at lade dem løbe afsted med dig. Derfor går yoga og terapi et transformerende makkerpar.

Bindevævet (fascia) er kroppens sanseorgan og sladderhank nummer et. Det er fyldt med nerveender, som sanser skader og traumer, og samtidig afslører det dine kropslige vaner. Når du er stresset, tørrer bindevævet ud og bliver stramt, så du bliver stram og ufleksibel. Men bevægelse, lange stræk og velvære massage gør dit bindevæv elastisk, levende og spændstigt igen, og du får din bevægelsesfrihed tilbage. Med en god bindevævspraksis øger du altså din vitalitet og evnen til at sanse livet.

 

Nervesystemet har også en vigtig rolle, når det kommer til din følelse af lykke og velvære. I en alt for travl hverdag bliver dit sympatiske nervesystem overaktivt, og din krop går i alarmberedskab. Det er smart, hvis du virkelig er udsat for fare, men det er ikke en sund tilstand at blive i. Din krop har brug for ro til at restituere og frigive energi, så dine indre organer kan regulere, fordøje og ilte, dine flossede celler kan hele, og dine spændinger kan slippe. Det er i de bevidste pauser, at magien i kroppen folder sig ud - uanset om det er gennem meditation, yoga eller kropsterapi.

Hos os kan du sænke skuldrene, smide skoene og tage en pause fra hverdagen med din helt egen kombination af yoga, terapi og kropsbehandling. Vores mission er fuldført, når du får roen ind under huden og har den med dig ud af døren. Kroppen lagrer nemlig også de gode vaner, og når du dedikerer dig til en fast praksis, opbygger du naturligt en fintfølende selvindsigt, der støtter dig i at passe på dig selv og andre ude i hverdagslivet. Når du møder udfordringer, vil du vide, hvad du kan gøre for at bevare et saligt sind og en sund krop.

 

BEHANDLERFÆLLESSKAB

- her kan du leje yogasal og behandlerrum

 

Her giver vi selvstændige fagfolk mulighed for at følge deres passion og gøre det, de brænder for. SALIG er lige så meget deres frirum, som det er dit - og det kan mærkes. Gennemgående for vores lille oase er, at velvære i krop og sind er et fælles sigte.

 

Ønsker du at leje dig ind hos SALIG?
Vores 2 sale og 7 behandlerrum er lyse, sanselige og fyldt med det udstyr, du skal bruge. Du kan læse meget mere på siden her: www.saligkbh.dk