SUSANNE KRONVOLD


HOLISTISK BEHANDLING

susanne kronvold salig zoneterapi, healing, biopati
  

“Jeg har altid vidst, at jeg fungerer lige så godt, som jeg passer på og plejer mig selv. Det, jeg gør i dag, får jeg tilbage nu og om cirka 10 år. Jeg vil være en glad og aktiv 100-årig, så jeg må give min krop og min sjæl det, som er nødvendigt for at blive en glad og aktiv 100-årig. Hver dag spørger jeg mig selv: Hvad er det bedste for mig i dag? Og så nyder jeg at gøre det, jeg gør. Der er intet så destruktivt som dårlig samvittighed.”

 


 

KLOG KONE MED HEALENDE HÆNDER

Nysgerrighed har altid været en vigtig del af den måde, som Susanne er i verden på. Hun er gået på opdagelse i alle afkroge af verden og har især fordybet sig i forskellige måder at forbedre sit fysiske og mentale helbred på. Faktisk har Susanne siden 1987 arbejdet professionelt med sundhed. Først som fitnessinstruktør og siden som massør, healer, zoneterapeut og biopat. Ved siden af har hun udforsket klassisk shamanisme og reikihealing og bruger sin sjælelige kommunikationsevner til at forstå, hvad I sammen kan gøre for at få din krop i harmoni.

For Susanne er det nemlig helt naturligt, at vi også nære vores fysiske krop, når vi forfiner kontakten til vores følelser og vores sjæl. Susanne ser med andre ord hele dig: fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt. Din behandling tilrettelæggelse, så den tager udgangspunkt i, hvor du er, og hvad du ønsker at arbejde med. Susanne ved nemlig godt, at vi alle er forskellige og har forskellige behov og udfordringer. Men hendes udgangspunkt er de værktøjer, som hun selv har haft størst glæde af kombineret med en kærlig og omsorgsfuld tilgang, som giver dig frihed til at være.


 

HOLISTISK BEHANDLING


 

Susannes holistiske behandlinger kombinerer massage, zoneterapi, healing, biopati og sjælskontakt. Massagen er en dybdebehandling, som blandt andet tager udgangspunkt i akupunktur og giver dig mulighed at afspænde både fysisk, mentalt , emotionelt og spirituelt, mens zoneterapien giver dig liv og energi til de indre organer, reducerer stress i kroppen og støtter din naturlig udrensning. Healing og rådgivning om naturmedicin indgår i behandlingen i det omfang, det matcher dine behov ligesom sjælskontakt. Sjælskontakt om, at du sammen med Susanne kigger på, hvor du sjæleligt er udfordret eller måske mangler at rense ud i gamle overbevisninger, som er blevet en hindring i stedet for en hjælp.


 
60 min: 550 kr
90 min: 740 kr
120 min: 930 kr
 
 
 
 

 

 
Susanne Kronvold SALIG holistisk behandling
 
 • Biopat
   

 • Zoneterapeut
   

 • Tensegrity,
  Stanley Rosenberg
   

 • Shamanisme,
  Scandinavian Center for Shamanic studies
   

 • Massage uddannelse,
  Stanley Rosenberg
   

 • Fitnessinstruktør,
  Fitness Club