LOTTE KORSGAARD


SIGNATUR FACIAL

MENTAL DETOX

IMG_1525.jpg
 
 
 

“Jeg har altid været nysgerrig og modig nok til at følge mit hjerte - trods de mange slag det har givet. Jeg har valgt rollen som den feminine kriger frem for offerrollen, når livet har givet mig modstand, og jeg går stadig på den vej, som fører mod et balanceret og helhjertet liv.”

 

 


 

HEALENDE SKØNHEDSTERAPEUT

Både din indre og ydre skønhed er i gode hænder hos Lotte. Hun kombinerer nemlig organisk psykoterapi og reiki healing med klassiske skønhedsbehandlinger. Organisk psykoterapi er udviklet med afsæt i blandt andet gestaltterapi, udviklingspsykologi og neurologi, mens filosofien bag reiki healing er energioverførelse gennem håndspålæggelse. Liiige at tilføje et ekstra element af selvforkælelse med ansigtsbehandling oven i er typisk Lotte, der elsker at gå nye veje. Selv har hun gået mange veje og omveje, nu drømmer hun om at være en kærlig og bestemt hånd i ryggen for dig på din vej. Og så er Lotte et spirituelt menneske, som vægter den åndelige dimension højt.


 

ULTRA FORKÆLENDE SIGNATUR FACIAL


 

Læg dig på briksen og lad Lotte rense, peele, fugte og massere dit ansigt for at opnå den optimale blodgennemstrømning - og afslut så behandlingen med en healing af de indre urenheder. Det er virkelig selvforkælelse for krop og sind i 60 eller 90 minutter.


 
60 min: 975 kr.
90 min: 1.400 kr.
 
 
 
 

MENTAL DETOX
- INTUITIV HJERTESNAK

 


Lotte tilbyder også intuitiv coaching uden skønhedsbehandling, hvis det kun er en mental detox, du har brug for. Her er fokus på samtalen i healende nærvær og med direkte øjenkontakt.


60 min: 700 kr.

 
LOTTER KORSGAARD.jpg
 
 • Beauty therapist
   

 • Organisk psykoterapeut,
  Opin-Instituttets
   

 • Skodsborg Spa
   

 • Coach,
  Dagbladet Politiken
   

 • Anthony Robbins og Sapiens Consulting
   

 • Mastery of Self - Be Moved,
  (Aspirant)