LOUISE YUNG


GRATIS FOREDAG - ANGST FO’R’BI
- fredag den 17. august kl. 16:30-17:30

YOGA FORLØB MED THETA HEALING
- opstart tirsdag d. 23. oktober

THETA HEALING EMOTIONEL FRIGØRELSE CRYSTAL LAYOUT VIEWING
 
  

“Nogle gange er det eneste, vi har brug for, en kærlig og hjælpende hånd, som kan guide os til at genfinde vores vej i livet. Det betyder meget for mig at kunne række den hånd ud og hjælpe andre med at heale sig selv, uanset om det er fysisk eller mentalt, gennem energetisk healing eller fysisk bevægelse.”

 


 

BEVÆGENDE HEALER

Bevægelse har altid været en del af Louises liv, men på et tidspunkt begyndte hendes krop at brokke sig lidt over tilværelsen som ambitiøs, hypermobil konkurrencegymnast og danser. Louise fik slidgigt, og det har lært hende at lytte vedholdende og intenst til sin krop og forstå dens signaler. I stedet for at vende passionen for bevægelse ryggen, fordi den ofte gjorde ondt, valgte Louise at dykke dybere ned i yogaens verden. Dybt fascineret af sammenhængen mellem krop og sind tog hun flere uddannelser og lærte derigennem, hvor kraftfuldt vores sind kan være, hvordan hendes egne overbevisninger kunne være forhindringer for hende selv, og hvor nemt det egentlig er at heale sig selv ved at give slip på negative overbevisninger. Hendes klare positive overbevisning er nu, at alt er muligt, hvis blot hun tror på det selv.

Rejsen gennem yogaens univers såede en ny passion i Louise: healing. Både gennem bevægelse, men også gennem energetisk healing. I dag er Louise en af de få i Danmark, der tilbyder Theta healing, Emotionel frigørelse og Crystal Layout Viewing.  Uanset hvilken form for healing, Louise guider, så er det hendes intention at skabe et trygt rum, hvor du kan slippe det, der tynger og holder dig tilbage, så du igen kan vibrere på et højere niveau og bringe dig selv tættere på dine visioner og drømme.


PLAYFULL FLOW YOGA


RELEASE AND LET GO
Sommetider er det eneste du har brug for modet til at turde give slip. På denne klasse guider Louise dig til at skabe en mere balanceret energi ved at søge ind i både hjerte, krop og sind og langsomt forene de tre centre, som nogle gange kommer lidt i konflikt med hinanden, hvis vi ikke er opmærksomme. Klassen støtter dig i at lytte til din krop og give slip på dine tanker, når du lader dig flyde med i et legende flow. Du bliver guidet til at åbne op og lade både krop og sind tage imod healing for på den måde at øge din vibration. Klassen afsluttes med en dejlig lang savasana.

*Can be guided in English

THETA HEALING

Theta Healing®️ er en holistisk meditationsteknik, hvor du arbejder med sind, krop og sjæl gennem en særlig  healingsmetode. Du arbejder ud fra det universelle energetiske niveau på “det syvende plan”, som er det højeste energiniveau inden for Theta healing teknikken. Theta healing er en transformativ meditationsteknik med en alternativ og spirituel filosofi, som har til formål at forbedre din livskvalitet og bringe sjæl, krop og sind i en bedre balance. Uanset om du er bevidst eller ubevidst om, hvor dine overbevisninger stammer fra, hvornår de opstod, om det er dine egne overbevisninger eller noget, du har taget til dig, vil det afspejle sig i, hvem du er, hvordan du tænker, træffer beslutninger, og den måde du lever dit liv på. Gennem Theta healing lærer du at blive opmærksom på og klar over de hindrende overbevisninger, udfordringer eller negative tankemønstre, du har, som står i vejen for, at du ikke allerede har opnået det, du ønsker i dit liv. Intentionen er at løfte og heale dine negative tankemønstre og overbevisninger og bringe ubetinget kærlighed, fornyet energi og større positiv indsigt ind i din hverdag. Behandlingen kan foregå både på dansk og engelsk og evt. via Skype. Sessionen frarådes, hvis du er gravid.

Ønsker du virkelig at gå i dybden og finde frem til, hvad du har af energetiske og emotionelle blokeringer, anbefaler Louise et forløb på 3-5 sessioner. Så er der tid til både at blive bevidst om og give slip på forhindrende overbevisninger og tankemønstre. Ved at dedikere dig til forløb får du mulighed for virkelig at udvikle dig selv og tid til bedre at kunne dykke dybere ned i dine energetiske lag. 

60 min:  1280 kr.
 

FORÅRSTILBUD
980,-

- gældende til og med 31. maj 2018

 

3 Theta Healing sessioner á 60 min: 3400 kr.


EMOTIONEL FRIGØRELSE


I en emotionel frigørelse session arbejder Louise med dine blokeringer fra negative følelser, som bekymringer, vrede, skam, had, angst og sorg, for at løfte og frigøre dem, så du igen kan lade din vibration og energi stige i niveau. Under sessionen ligger du på en behagelig briks med tæpper, så du kan føle dig afslappet tilpas, imens du får påført essentielle olier på øre, kraveben og omkring din navle. Intentionen med olierne er at åbne op for din blokerede energi og dine følelser, så dine negative energier gennem en energetisk healing kan blive løftet og erstattet med en fornyet positiv energi som kærlighed, lykke og fred, og du kan føle dig mere balanceret og opleve en højere harmoni spirituelt, emotionelt og fysisk. Emotionel frigørelse er måske for dig, der endnu ikke er “klar til” at mærke efter og tale så meget, men blot prøve at give slip og frigøre din blokerede energi. Behandlingen kan foregå både på dansk og engelsk. Sessionen frarådes, hvis du er gravid.

Emotional release handler ikke så meget om snak, men blot om at frigøre energetiske blokeringer ved energetisk arbejde. Det kan være en god måde at begynde et længere forløb på, da det ofte den følelsesmæssige forløsning ofte gør det nemmere for dig at åbne op i mere samtalebaseret healing efterfølgende. I et forløb med en Emotional release og 5 Theta healing sessioner vil du derfor kunne finde frem til dine forhindringers dybeste rødder og have tid til at forløse dem. 


100-120 min: 1.800 kr.

 

FORÅRSTILBUD
1500,-

- gældende til og med 31. maj 2018

 

1 Emotional Release session + 5 Theta Healing sessioner á 60 min: 7100 kr.


CRYSTAL LAYOUT VIEWING


Ved hjælp af krystaller og energetisk healing vil vi kigge på “forhenværende og fremtidige liv”. Louise vil gennem healingssession skabe et trygt rum, hvor du blidt bliver guidet til tidligere eller fremtidige lærerige positive oplevelser, som er relevant for at ændre og heale dine mønstre i din nuværende situation. Ved at “se” og forstå viden vi lærte på et andet tidspunkt og bringe det med tilbage til nutiden kan vi nemmere heale os selv og lære at bryde med, hvad end der holder os tilbage. Crystal layout Viewing er især for dig, der er interesseret i at lære fra dine “forhenværende og fremtidige liv”, og bruge den læring til at give slip på eksempelvis frygt, angst og sorg i nutiden eller lære at bryde med dine “gamle mønstre” og dermed bringe større glæde og kærlighed ind i dit liv. Sessionen afsluttes med en samtale mellem dig og Louise om din oplevelse, og hvordan du kan integrere din nye viden bedst muligt i dit liv. Behandlingen kan foregå både på dansk og engelsk. Sessionen frarådes, hvis du er gravid.


100-120 min: 1.800 kr.

 

FORÅRSTILBUD
1500,-

- gældende til og med 31. maj 2018


1:1 SESSION


YOGA ELLER PERSONLIG BEVÆGELSE OG TRÆNING
Louise tilbyder også 1:1 sessioner i både yoga og funktionel bevægelse. Det er særligt for dig, der drømmer om at gå i dybden med din praksis og blive “justeret og rettet til”, så du kan mærke efter i kroppen, hvordan det føles, når din krop er i den bedste alignment for lige netop dig. Hvis du er interesseret i at lære din krop bedre at kende, blive mere bevidst omkring dine styrker og svagheder rent fysisk, kan Louise hjælpe dig med at skræddersy en række af bevægelser, med inspiration fra funktionel træning, pilates, barre og yoga, som vil gavne dig bedst muligt nu og her og med henblik på at få dig bragt nærmere din egen styrke, mobilitet samt fleksibilitet.


60 min: 750 kr

Louise Yung YOGA
 • Theta healer
  Basic, Advanced, Dig Deeper, Game of Life, Intuitive Anatomy, Disease & Disorder, DNA 3 - The Theta Healing Institute of Knowledge, THInK by Vianna Stibal (World Wide)
   
 • Emotional Release behandler - Bilva Life by Nicola Van Dyke (London)
   
 • Crystal Layout Viewing behandler - Bilva Life by Nicola Van Dyke (Skotland)
   
 • Yogalærer, 200Hr RYS Hatha & Vinyasa flow - YogaCara (Costa Rica)
  50Hr Hands on Play and support TT - Hamsa Yoga Studio, (Syd Indien)

 • 50Hr Yoga Teknik TT - Hamsa Yoga Studio (København)
  100Hr Surya TT - Nalini (København)
   
 • Aerial yoga instruktør - Frida Hallqvist Studio (København)
   
 • Pulsing Barre instruktør - Frida Hallqvist Studio (København)
   
 • Pilates instruktør - Pilates Cph (københavn)
   
 • Personlig træner og Kostvejleder - Fitness Institute (København)