MABEL KERNN


WORKSHOPS

 
 

“Jeg glædes dagligt over at kunne videregive fornemmelsen af god kropsbevidsthed. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte person, så jeg er sikker på at kunne skabe det bedste resultat.”

 


 

FYSIOTERAPEUT MED FUT I FØDDERNE

Bevægelse er det, der gør Mabel allermest glad. Som barn zappede hun rundt mellem stort set alle former for idræt. Hun er blandt andet tidligere gymnast, håndboldspiller og maratonløber, bare for at nævne nogle få. I dag har hun gjort sin passion til sit arbejde og har i 17 år været praktiserende fysioterapeut og formidlet kropsbevidsthed og velvære videre til sine klienter. Mabel har også en idrætslæreruddannelse og underviser til dagligt på Det Kongelige Teater.
 


WORKSHOPS


På Mabels workshops er øvelserne designet til at træne din krop, så du styrker muskulaturen omkring de kropsdele, der smerter og brokker sig. Rigtig mange af os døjer nemlig med smerter i for eksempel nakke, skuldre, ryg eller ben, som vi kan få til at forsvinde med den rigtige træning.  Træningsøvelserne foregår ofte i sekvenser med langsomme og kontrollerede bevægelser, som understøttes af en bevidst vejrtrækning. Du arbejder blandt andet med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance.

Mabel holder blandt andet workshoppen "Ha' det godt med fødderne", som har fokus på fodens biomekanik og dit fundament, og workshoppen "Ha' det godt med nakke og skuldre", som har fokus på dine led og din evne til at lytte til kroppens signaler. 


Henriette var elev på efterårets workshop "Há det godt med fødderne". Her fortæller hun om sin oplevelse, og i bunden får du tilmed en øvelse, som du kan lave derhjemme.

 • Faglærer i idræt, Paul Petersen Idrætsinstitut
   
 • Fysisoterapeutskolen i København
   
 • Pilates instruktør (mattwork og reformer), Stott Pilates
 • Stemmeterapeutuddannelse, Lisbeth Hultmann
   
 • Yoga Alliance teacher training 200 timer