“Jeg glædes dagligt over at kunne videregive fornemmelsen af god kropsbevidsthed. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte person, så jeg er sikker på at kunne skabe det bedste resultat.”

 
WORKSHOPS

På Mabels workshops er øvelserne designet til at træne din krop, så du styrker muskulaturen omkring de kropsdele, der smerter og brokker sig. Rigtig mange af os døjer nemlig med smerter i for eksempel nakke, skuldre, ryg eller ben, som vi kan få til at forsvinde med den rigtige træning.  Træningsøvelserne foregår ofte i sekvenser med langsomme og kontrollerede bevægelser, som understøttes af en bevidst vejrtrækning. Du arbejder blandt andet med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance.

MABELS WORKSHOPS:
MOVE WELL
- har fokus på styrkende og nærende øvelser som skaber flow og vitalitet i kroppen.

HA' DET GODT MED FØDDERNE
- har fokus på fodens biomekanik og dit fundament.

HA’ DET GODT MED NAKKE & SKULDRE
- har fokus på dine led og din evne til at lytte til kroppens signaler. 

MOVE WELL
- Lørdag d. 12. januar kl. 14:00-16:00

HA' DET GODT MED FØDDERNE
- Søndag d. 3. februar kl. 14:00-16:00

Henriette var elev på efterårets workshop "Há det godt med fødderne". Her fortæller hun om sin oplevelse, og i bunden af artiklen får du tilmed en øvelse, som du kan lave derhjemme.


1:1 FYSIOTERAPI


Døjer du med smerter eller andre problemer i f.eks. nakke, skulder, ryg, hofte eller knæ ? Har du brug for en “second opinion” i forhold til en bestemt smertetilstand i kroppen eller ønsker du hjælp til et program eller blot få øvelser, der kan fastholde dig i gode vaner for din krop vil en 1:1 session være noget for dig.

Mabel er inspireret af mange forskellige bevægelses og behandlingsformer, og arbejder ud fra et holistisk synspunkt med en bevidsthed om at kroppen er en hel­hed, og skal betrag­tes og behand­les som sådan. Smerter opstår ofte ud fra forskellige faktorer og i mange tilfælde skal den underliggende årsag  findes et andet sted i kroppen. Afklaring og årsagen til dine symptomer er vigtigt at få afdækket så uhensigtsmæssige bevægemønstre og uvaner ændres eller justeres så holdbare resultater opnåes.

Ofte vil løsningen af dit problem, ud over den manuelle tilgang også består i rådgivning og instruktion i specifikke øvelser eller træning. Ved konstante eller til­ba­ge­ven­dende funktionsproblemer og smerter skal en effektiv indsats iværksættes med korrigerende øvelser og et individuelt til­ret­telagt program. Øvelser og træning kan også være løsningen ved akut opstået pro­ble­mer såsom en idræts­ska­de, arbejdsskade eller skiskader. Også her kan Mabel hjælpe dig med mål­ret­tet og effek­tive øvelser, som pas­ser præ­cis til dig og som kan hjælpe dig af med smer­ter og ubalancer så du kan komme tilbage til en god fysi­ske form og en krop i balance.

1:1 SESSION TAGER UDGANGSPUNKT I:

 • Samtale og undersøgelse for at afdækket dine smerter / udfordringer

 • Fysioterapien
  - Mabel arbejder med forskellige manuelle teknikker hvor bl.a udspænding, bevægelse og opmærksomhedsøvelser vil indgå. Massage kan også være et af de elementer hun bruger.

 • Bevægelighedsøvelser / visualiseringsøvelser / sanseøvelser / pilates øvelser / yoga øvelser / vejrtrækningsøvelser

 • Z-health øvelser
  - hvor neurologien er omdrejningspunktet

DU FÅR:

 • Analyse af din krop

 • Personligt sammensat 1:1 session

 • Personlig rådgivning og øvelser

 • Opfølgende konsultation – hvis det ønskes

 • Svar på dine spørgsmål


FYSIOTERAPEUT MED FUT I FØDDERNE

Bevægelse er det, der gør Mabel allermest glad. Som barn zappede hun rundt mellem stort set alle former for idræt. Hun er blandt andet tidligere gymnast, håndboldspiller og maratonløber, bare for at nævne nogle få. I dag har hun gjort sin passion til sit arbejde og har i 17 år været praktiserende fysioterapeut og formidlet kropsbevidsthed og velvære videre til sine klienter. Mabel har også en idrætslæreruddannelse og underviser til dagligt på Det Kongelige Teater.
 


 • Faglærer i idræt, Paul Petersen Idrætsinstitut

 • Fysisoterapeutskolen i København

 • Pilates instruktør (mattwork og reformer), Stott Pilates

 • Stemmeterapeutuddannelse, Lisbeth Hultmann

 • Yoga Alliance teacher training 200 timer