MØD MARIA SØBY ANDERSEN

 
 “Jeg elsker at være i bevægelse og udvikling. Det er selvkærlighed for mig. Jeg har på egen krop mærket, hvor stor en forskel det dybdegående arbejde med os selv gør. Det ændrer måden at være i verden på, og det skaber en følelse af mening.”

 


 

HOLISTISK YOGI MED TERAPEUTISKE EVNER

Allerede som barn var Maria god til at sætte ord på sine følelser og havde lange filosofiske samtaler med sin mor. Som ung hapsede hun morens selvhjælpsbøger og mærkede, at hendes indre kaldte på at arbejde med andre mennesker.

Det kald førte hende først ind på socialrådgiveruddannelsen og ud i en kommune, men rammerne blev for snævre. Siden har Maria taget et herligt mix af uddannelser og kurser, som har gjort hendes bevægelsesrum større og hendes tilgang mere holistisk. Det kan du få glæde af i SALIG med ud-af-hovedet-og-op-af-stolen-terapi samt kropsterapi.


TERAPISESSION


Maria tilbyder terapi der favner både krop, sind og sjæl. En terapisession hos Maria tager altid udgangspunkt i lige præcis dine behov og består af dynamiske redskaber, som har til formål at hjælpe dig i kontakt med den du dybest set er. Maria bruger ofte kroppen som indgang til at tale om det, der udfordrer dig, da hun oplever at dyb og langvarig forandring først sker når viden fra hovedet integreres i kroppen. Maria har desuden en stærk intuition, som du selvfølgelig også får glæde af, når du har session med hende. Hun har god erfaring med at arbejde med mennesker med stress, PTSD og andre (psyko)somatiske udfordringer.


75 min: 500 kr.
 

KROPSTERAPI

 

Maria tilbyder også sessioner med ren kropsterapi, der går knap så dybt i de terapeutiske lag og, som skal ses som et supplement til din selvudvikling. Sessionerne foregår på briks, hvor der veksles mellem blid berøring, healing, dybere tryk samt stræk og løft af kroppen. Maria arbejder intuitivt og blander fornemmelser med sin tillærte viden omkring kropslige sammenhænge på det fysiske og energetiske plan. Maria kan ligeledes anbefale tilpassede yogastillinger som giver dig mulighed for selv at arbejde videre mellem sessionerne.

 

90 min: 700 kr.
 
 

webformatIMG_1568.JPG
 • 3. års studerende på 4-årig Spirituel, Integrativ, Krop- og Psykoterapeut-
  uddannelse,
  Tobias-Skolen
   

 • Pranic Healing level I-III
   

 • Socialrådgiver
   

 • 200 kursustimer i kropsterapi (BevidsthedsBerøring)
   

 • 200-timers Yogalæreruddannelse, 
  Hamsa Yoga Studio
   

 • 100-timers Yin Yoga,
  Sattva Yoga
   

 • Kontor-Yoga Uddannelse