Lad dig fortrylle af de terapeutiske skatte, der gemmer sig i massage og kropsbehandlinger. Vi fokuserer på at løsne op i musklerne, forbedre cirkulationen og at optimere kroppens energetiske flow, for at gøre kroppen og sindet bedre i stand til at hele sig selv.

Vi kombinerer alle behandlinger med aromaterapi for at vække dine sanser og kunne give dig et saligt smil på læben. Kom endelig ti minutter før tid, så du når at lande inden din behandling. Du er velkommen til at nyde en kop aromatisk urtete i lounge, inden du træder indenfor til din behandling.

Mia Årsnes er certificeret massage terapeut fra Californien, og hendes kloge hænder ved, hvad de gør. For Mia har mere end 17 års erfaring, og hun suger stadig viden til sig: Hun rejser nemlig fortsat kloden rundt for at møde både spirituelle lærere og kropsterapeuter for at blive klogere og lære nye teknikker. På den måde kan hun og hendes team tilbyde dig en velværebehandling, der i den grad er en fysisk og spirituelt helende oplevelse.
 

 
 
 
 

HELKROPS-
MASSAGE


NÆSTEN FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT

Nej! Spørger du Mia og hendes team, er det noget, alle burde unde sig selv engang imellem. For i denne behandling, hvor du vil opleve den fineste gang aromaterapi, er der god tid til at komme rundt om dine “problemområder.” Din ryg, dine skuldre og nakke får så meget kærlighed, de har brug for, og behandlerne har mulighed for at gå langt mere i dybden de steder, hvor du er øm. Ømheden er nemlig ikke bare ubehagelig rent fysisk, men den kan også skabe følelsesmæssig stress.


60 min: 695 kr
 

TRUE WELLNESS HELKROPS-
MASSAGE


MM... MUMS! HALVANDEN TIMES REN AFSLAPNING

Denne grundige helkropsmassage vil i den grad give dig et smil på læben og følelsen af smør og karamel i kroppen! Forvent velafstemt aromaterapi, dybe tryk og massageteknikker fra både østlige og vestlige traditioner, der vil efterlade dig afslappet og godt tilpas.

Behandlingen vil skabe flow i din krop og forbedre din cirkulation, hvilket vil øge din kropsbevidsthed og fylde dig med ny energi.

Eller sagt med andre ord… Du bliver salig.


90 min: 995 kr.
 

"ALL-IN"KLUSIV SIGNATUR
BEHANDLING


DET HELE OG LIDT TIL OG LIDT MERE

Urte-fodbad med fodmassage, varm og rensende muddermaske, hot stones, aromaterapi, varme, kompresserne håndklæder… Denne behandling har det hele. Lad din behandlers kyndige hænder og de fineste urter og olier vække dine sanser fra top til tå!

Behandlingen starter med et varmt fodbad med aromatiske urter, der på en gang virker afslappende og opløftende.

Efter fodbadet kan du se frem til en blid eksfoliering af huden og en varm, rensende muddermaske på hele din ryg og skuldre. Muddermasken er fyldt med antioxidanter, og mens den tryller på din hud, kan du nyde en velduftende hovedmassage. Når din behandler har vasket masken væk, er det tid til en hot stone-massage. Varmen fra stenene er særdeles effektiv til at få stivhed og ømhed til at smelte væk, hvilket kan være med til at give dine celler en hjælpende hånd til at give slip på affaldsstofferne i kroppen.

Efter din hot stone-massage, er det tid til at ansigtet får sig lidt kærlighed med en Kalahari-ansigtsbehandling.
 


110 min: 1.195,- kr.
  

AROMATERAPI
 

 

VELVÆRE-
MASSAGE

BLIV BLID OG BLØD TIL EN DUFT SÅ SØD

Behandlingen starter med, at du og din behandler udvælger den aromaterapeutiske blanding, der bedst passer til dig og dine behov.

Og så er der ikke andet, du skal, end at slippe hverdagen udenfor og nyde din behandling, der kommer hele kroppen og ansigtet igennem.

Glæd dig til massageteknikker fra øst og vest, chakra-afbalancering og behagelige tryk langs ryg og nakke. Og tillad dine skuldre, din hovedbund og dine fødder at hengive sig fuldstændig til dybtvirkende neuromuskulære- og svenske teknikker.

Som prikken over i’et kan du også glæde dig til lymfedrænage, akupressur og refleksologi i denne behandling.

Og husk: med vores store udvalg af aromaterapeutiske blandinger kan denne behandling varieres ud i det uendelige.

90 min: 995 kr.
 

TIL ØMME MUSKLER


NÅR KROPPEN VÆRKER

Mia og hendes team har behandlingen til dig, når din krop knirker og knager. Med en gel og olie på basis af ingefær, sort peber, rosmarin og lavendel, virker behandlingen dybt ind i muskelvævet og hjælper med at mindske smerte og inflammation. Behandlerne vil bruge dybtvirkende teknikker for at stimulere blodcirkulationen og afspænde vævet.


90 min: 995 kr.
 

RO PÅ SINDET
 


OPSKRIFT PÅ BEROLIGELSE!

Afslappende aromaterapeutisk massagebehandling til stressede sjæle

Vildtvoksende kamille, ingefær. Peber. Rosmarin og lavendel... Tilsat et par virkelig gode hænder. Hvad giver det? Det giver en himmelsk massage, der er særligt tilpasset dig, der har en hverdag, som er lidt... Følelsesmæssigt tough. De nøje udvalgte urter smelter dybt ind i huden og hjælper dig med at kunne slippe spændinger. Behandlingen har særligt for øje at hjælpe dig med at "genoplade dine batterier."

90 eller 120 minutters salighed? Det er helt op til dig.


90 min: 995 kr.
120 min: 1.390 kr.
 

MASSAGE TIL KOMMENDE MØDRE


MAMI, KOM HEEELT NED I GEAR

Nyd halvanden times velvære og selvkærlighed. Det er godt for både dig, din baby - og din partner! Behandlingen er tilrettelagt særligt efter, hvad du som gravid har brug for. Den vil derfor komme hele kroppen rundt, men have ekstra fokus på hævede fødder og hænder, og vi bruger en særligt genopbyggende aromaterapeutisk rosenolie, der både giver god fugt til sart hud, og mindsker synligheden af strækmærker.

Behandlingen bliver på saligste vis rundet af med varme, kompresserende håndklæder og ansigtsmassage.


60 min: 695 kr.
90 min: 995 kr.
 

TIL MOR & FAR


EN WIN-WIN FOR BÅDE FAR, MOR OG BØRN!

Når katten er ude, danser musene på bordet. Det er der et gammelt ordsprog, der siger. Men i Salig Velvære er vi stensikre på, at den korrekte version af ordsproget snarere er: Når musene er til børneyoga, spinder mama (eller papa) på massagebriksen! Mellem os sagt, så kan vi faktisk ikke få armene ned over den her behandling, for hvor smart er den ikke lige? Lad ungerne boltre sig med en af Saligs sjove børneyogalærere og nyd en kropsbehandling imens. Der er ingen grund til at putte for mange ord på den her behandling, men. 45 minutters helkropsmassage ”med ekstra kærlighed” til ryg, skuldre og nakke. Som altid med creme de la creme a la afslappende aromaterapi (…Og hvem ved, måske er det også en lidt mere salig mus, du får med dig hjem igen, end du kom med).


45 mins: 595 kr.