Skab balance og indre ro med massage og kropsbehandling. Vi fokuserer på at løsne op i musklerne, forbedre cirkulationen og at optimere kroppens energetiske flow for at gøre kroppen og sindet bedre i stand til at hele sig selv.

Hvor ofte skal jeg have massage? Hos SALIG kan du få et velvære medlemskab til fri yoga inkl. 1 x 60 min velvære massage for 800 kr. pr. mdr.

 

VELVÆRE MASSAGE


Balance er ikke stilstand, men en tilstand, som vi kan fremme både kropsligt og mentalt, når vi kommer ned i tempo og tillader os at blive rørt. SALIG velvære er din invitation til at gøre netop det. Her kan du smelte ned i briksen, lade æteriske dufte forkæle dine næsebor og overgive dig til blide og intentionelle berøringer. Massage er helende og bringer de sensoriske nerver, der er i alarmberedskab eller irriterede, i balance. Derfor er vores helkropsmassage ikke bare egenomsorg, men giver ro og balance i det autonome nervesystem, øger blodcirkulation og støtter kroppen i at udrense og hele. Vores dygtige massører forkæler dig fra tå til top og slutter med ansigts- og hovedbundsmassage. De naturlige olier passer til intentionen bag massagen - eksempelvis at skabe ro eller løfte energien. Huden absorberer olien og producerer collagen, der giver en større elasticitet i bindevævet og virker foryngende. Effekten bliver i kroppen længe efter, du svæver ned fra briksen igen.

massage hvad er det godt for.jpg

helkropsmassage

- støtter kroppen i at udrense og hele


60 min: 600 kr

90 min: 800 kr

 MASSAGE TIL KOMMENDE MØDRE

MAMI, KOM HEEELT NED I GEAR. Nyd SALIG velvære med afspændingsmassage for gravide. Det er godt for både dig, din baby - og din partner! Behandlingen er tilrettelagt særligt efter, hvad du som gravid har brug for. Den vil derfor komme hele kroppen rundt, men have ekstra fokus på hævede fødder og hænder.

gravid massage hvordan

gravidmassage

- ekstra fokus på hævede fødder og hænder

60 min: 600 kr.

90 min: 800 kr.

 

TIL MOR & FAR


EN WIN-WIN FOR BÅDE FAR, MOR OG BØRN! Når katten er ude, danser musene på bordet. Det er der et gammelt ordsprog, der siger. Men i SALIG Velvære er vi stensikre på, at den korrekte version af ordsproget snarere er: Når musene er til børneyoga, spinder mama (eller papa) på massagebriksen! Mellem os sagt, så kan vi faktisk ikke få armene ned over den her behandling, for hvor smart er den ikke lige? Lad ungerne boltre sig med en af SALIGs sjove børneyogalærer og nyd en kropsbehandling imens. Der er ingen grund til at putte for mange ord på den her behandling, men. 45 minutters helkropsmassage ”med ekstra kærlighed” til ryg, skuldre og nakke. (Og hvem ved, måske er det også en lidt mere salig mus, du får med dig hjem igen, end du kom med).

massage en velfortjent pause

forkælelse til mor/far

- ekstra kærlighed til ryg, skuldre og nakke