En sund krop har brug for at komme ned i gear og blive afspændt i dybden fra tid til anden. Det er der heldigvis råd for hos SALIG, da vi tilbyder forskellige former for massage, som begge gør det, de skal; nemlig at få dig i balance igen og forebygger stress.

Har I specifikke behov kan de også sagtens imødekommes - klik blot her, hvor der nederst vil være et skema I kan udfylde, og derigennem få et uforpligtende tilbud, der sætter sundhed på dagsordenen.

Har I yoga eller velvære massage som firma julegave i tankerne er det også en mulighed - scroll ned i bunden for at læse mere.

 

1. VELVÆRE MASSAGE
- ren forkælelse

wellness massage ordning.jpg

- 30 min: 400 kr.
- 60 min: 600 kr.


Velvære massage er for de medarbejdere, der trænger til et pusterum fra arbejde og et travlt hverdagsliv. Under massagen skal de blot være til og tage imod alle de gavnlige effekter, som massagen aktiverer. Massageformen, også kaldet yin massage, er en blidere form, som giver dig en behagelig bindevævs massage. Det primære formål er, at du går derfra med en følelse af overskud og velvære igen. Det er et ideelt redskab til at forebygge stress.

FORDELNE VED VELVÆRE MASSAGE PÅ ARBEJDSPLADSEN:

 • Massage er helende og bringer de sensoriske nerver, der er i alarmberedskab eller irriterede, i balance

 • øger velvære i krop og sind

 • beroliger det autonome nervesystem

 • berøring øger oxytocin niveauet (velvære hormon)

 

2. KROPSBEHANDLING
- behandler og forebygger skader

kropsbehandling firma sundhedsordning.jpg

- 30 min: 500 kr.
- 60 min: 800 kr.

 

Den behandlende massage er for de medarbejdere, der har brug for, at der bliver gået i dybden og for behandling af ømme muskler og forskellige belastede områder. Har I eksempel medarbejdere med ømme skuldre, stive ben eller stiv nakke, så kan den behandlende massage løsne godt op. Det er også en god idé at bruge denne massageform som forebyggende sundhedsarbejde. Selvom den behandlende massage ikke er lige så afslappende som velvære massagen, så sørger vi selvfølgelig for, at der bliver rettet op på de ubalancer, der måtte være, forebygger stress i kroppen og øger på den måde medarbejdernes overskud.

FORDELENE KROPSBEHANDLING PÅ ARBEJDSPLADSEN:

 • behandler og forebygger skader

 • løsner spændinger

 • beroliger det autonome nervesystem

 • berøring øger oxytocin niveauet (velvære hormon)

 
 

KOMBINERET PAKKE:

Suppler med et yogaforløb eller en workshop.


 
 
 

FIRMA JULEGAVE:

Står I og leder efter en firma julegave til jeres medarbejdere, der både bringer smil frem på læben og går godt i spænd med jeres visioner om at være en virksomhed, der sætter sundhed på dagsordenen? Så har vi den rigtige løsning for jer.

Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os, så laver vi et skræddersyet tilbud om en firma julegave til jer.

 

 • YOGA KLIP KOMBINERET MED MASSAGE:
  Luksus firma julegave - til medarbejderen der fortjener at blive forkælet lidt ekstra.

  I denne firma julegave gives der en velvære pakke, der går i dybden og viser, hvor værdsat medarbejderen er! Pakken indeholder 5 klip til valgfri yoga hos SALIG samt en valgfri massage, hvor der kan vælges mellem en velvære eller en behandlende massage. Der er altså mulighed for at medarbejderen kan gå i dybden - enten ved at behandle eller forebygge kendte skader, eller at komme godt i gang med et sundere nytårsfortsæt.


  Som bonus julegave gives der 20% enten på en opfølgende massage ved køb efter endt session eller ved køb af medlemskab til yoga efter endt klippekort.

 • MASSAGE ELLER KROPSBEHANDLING:
  Vil du have det helt salige smil frem hos dine medarbejdere, er massage hos os en god firma julegave - vi har endnu ikke mødt nogen, der ikke blev glad for den!

  Medarbejderen vælger mellem en velvære massage, hvor vi sørger for, at dine medarbejder går fra os helt udhvilet og afslappet, eller en behandlende massage, der går i dybden og behandler ømme muskler eller andre skavanker. Begge sørger for, at der bliver oprettet balance i systemet igen, og at firma julegaven er ekstra mindeværdig i år.


  Som bonus julegave gives der 20% på en opfølgende massage ved køb efter endt session.


SKAT OG FIRMA JULEGAVER:


 • Hvordan er det nu lige med skat og firma julegaver? Set ud fra virksomhedens perspektiv er udgifter til gaver en forholdsvis nem post i skatteregnskabet. Det bliver nemlig konteret som en driftsomkostning, og hele beløbet kan trækkes fra i virksomhedens regnskab.

 • Dog skal man som virksomhed være opmærksom på, at der er en beløbsgrænse for, hvor meget medarbejderen må modtage skattefrit per år - i alt er beløbet på 1.100 kr.

 • Det er af betydning for virksomheden at vide dette, da de gaver der gives, jo helst skal give glæde, og ikke være spildte penge…

 • Virksomheden har pligt til at indberette gavens beløb til løn for medarbejderen, når beløbet for den givne gave overskrider 1.100 kr. (eller hvis gaven er et kontantbeløb).

 • Gives der gaver fordelt under året, alle med beløb under 1.100 kr., men som samlet overstiger beløbs bagatellen for et år, er det medarbejderens egen pligt at indberette det til SKAT. Der er særregler for hvor meget af det overskredne beløb der skal beskattes, når det involverer julegaver.

 • Læs mere om personlig beskatning af gaver her