THOLI CHRISTENSEN

er uddannet fysiurgisk- , bindevævs-, idrætsmassør. Desuden skriver hun reiki healing, zoneterapi, ansigts- og gravidmassage på CV’et. 

Du kan trygt slippe alt omkring dig og give dig hen til Tholis kloge, kyndige og intuitive hænder. Hun har nemlig mere end 14 års erfaring som behandler. Ro, afspænding og tryghed er omdrejningspunktet for en helkropsmassage hos Tholi. Massagen tilpasses altid dine behov, og Tholi arbejder mod at give dig en følelse af at smelte og være let på samme tid. I denne tilstand har du mulighed for at mærke dit indre, få ro på nervesystemet og dermed få kontakt til indre ressourcer, som sætter gang i din selvhelbredelse. Vi tør godt love, at du svæver ned fra briksen med en følelse af ro og velvære i kroppen - måske du endda føler dig helt SALIG.


 

KARINA KOED FORUP

er uddannet kropsbehandler, reikihealer og åndedrætstræner. Hun har gennem en årrække erfaring med krops- og ansigtsbehandlinger, triggerpunkter og meridianbanemassage.

Det er nemt at overgive sig til Karinas kloge og empatiske hænder, da hendes naturlige nærvær skaber et trygt og helt særligt rum. Med strøg og blide tryk på meridianbanepunkterne, inviteres din krop til at finde balance og flow. Karina arbejder også med åndedrættet, som hjælp til at forløse og søge dybere i en afspændt tilstand på briksen. Lad krop og sjæl smelte sammen og overgiv dig til en følelse af velvære, balance og ro, så du kan finde hjem til dig selv - måske du endda føler dig helt SALIG. 


 

ANNE MARIE GUNDESTRUP

er uddannet fysiurgisk massør, sportsbehandler og yogalærer.

Uanset om vil forkæle dig selv med en helkropsmassage, er stressramt, oplever smerte og spændinger, har en sportsskade eller et bestemt område du ønsker fokus på afstemmes massagen naturligvis til netop din krop.

Hengiv dig til Anne Maries omsorgsfulde hænder og få en afslappende massage med hele dig i fokus. Dine spændinger løsnes blidt og nænsomt, så du kan gå herfra med en følelse af ro og velvære i kroppen - måske du endda føler dig helt SALIG.