MARIE-LOUISE KOLLING


QI GONG
- tirsdag kl. 9:30-10:30
- torsdage kl. 8:30-9:30

 

Marie Louise Kolling SALIG QI GONG
 
 
 “Både som alenemor til en lille dreng og underviser lægger jeg vægt på, at der skal være plads til smil og humor. Det gør det nemmere at være ærlig og kommunikere også svære ting på en medmenneskelig og rummelig måde. Og det er forudsætningen for at kunne støtte andre mennesker der, hvor de er.”

 


 

NÆNSOM OG SKARP QI GONG KVINDE

Det var kærlighed ved første blik, da Marie-Louise opdagede Qi Gong i 2012. På det tidspunkt havde hun fået skrøbelige led og begyndende gigt i hænderne og blev hurtigt skadet, hvis hun trænede i træningscenter eller spillede basket, ligesom hun gjorde i sin ungdom. Her var endelig en træningsform, hun kunne holde til, og hvor hun kunne mærke sin krop blive stærkere og sin koncentration blive skærpet. Pludselig begyndte dagligdagen også at glide lidt nemmere, fordi det hele ikke længere var en kamp. Marie-Louise blev helt opslugt af sin nye træningsform og besluttede selv at uddanne sig Qi Gong instruktør. Samtidig sagde hun sit kontorjob op og begyndte at læse Ernæring og Sundhed for at kunne tilbyde sin træning i en samlet pakke.

Marie-Louise tror nemlig på, at du med den rette træning og gode måltidsvaner kan få en balanceret og harmonisk hverdag. Også uden du behøver at slæbe dig ned i fitnesscentret to timer hver dag til fysisk hård træning. For hende er balancen i livet og hverdagen netop kommet, fordi hun begyndte at lytte til sin krop og handle på, hvad den havde brug for: langsommere tempo og mere nænsom træning. Derfor er det også vigtigt for Marie-Louise at have fokus på hver enkelt elev og dennes udgangspunkt, så det er den individuelle fremgang, der er i fokus. Præstationsræset bliver med andre ord sat udenfor døren, så du kan have fokus på dig selv og din udvikling, godt guidet på vej af Marie-Louise.


Qi Gong stammer fra Kina og er helseøvelser i langsomt og roligt tempo. Øvelserne kan virke forebyggende, styrkende og helbredende, da de tager udgangspunkt i den enkeltes krop og kroppens meridianbaner. Marie-Louise arbejder på sine timer med serien Tai Chi Qi Gong 18, som er 18 øvelser designet til at træne hele kroppen og samtidig har en beroligende og afstressende effekt.  TAI CHI QI GONG 18
QI GONG

Qi Gong Instruktør i serierne:

 • Tai Chi 18 Qigong
   

 • Five animals Qigong
   

 • Shaolin Ba Duan Jin
   

 • Xing Yi
   

 • Ernæring og sundhed, Metropol (studerende)