REBECCA KAROLINA


SAMTALETERAPI

 
 

 

“Det skaber større livskvalitet, når vi har en selvkærlighedspraksis, og jeg er taknemmelig for at kunne hjælpe andre til det.”

 


 

DIN GUIDE TIL SELVKÆRLIGHED

Da Rebecca kom ud af sit første forhold fik hun øje på, hvor meget det havde været præget af hendes kærestes afhængigheder og hendes kamp for at hjælpe ham. Hendes rejse indad begyndte med to coachingkurser i London og derefter en sexologudannelse. Rebecca har altid kunne tale åbent om parforhold, sex og stærke følelser og ønsker at give den fordomsfrie indstilling videre til andre. Udgangspunktet er altid at opbygge en selvkærligpraksis og derigennem opbygge selvværd, som er forudsætningen for tillid og åbenhed.

Et af Rebeccas mantraer er, at du er mere end dine mønstre. I terapistolen guider hun dig derfor til at give slip på dem, så du kan udleve dit fulde potentiale. Kræver det lidt mod at sætte sig i terapistolen, kan du også møde Rebecca til foredrag om blandt andet kærlighed og afhængighed, hvor hun udstyrer dig med redskaber til at elske dig selv og få en større bevidsthed omkring livsstrategier. 


SAMTALETERAPI


I sine samtaler med både par og individer kombinerer Rebecca yoga, meditation, kognitiv terapi, vejrtrækningsøvelser, "elsk dig selv" redskaber som affirmationer, mindfulness, yoga, meditation samt æstetiske udtryksformer, dans, drømme, fantasier og tegning.

Hun er din guide på rejsen ind i dig selv og tættere på din seksualitet og de mønstre, der præger enten dit parforhold eller dit singleliv. Og selvfølgelig allermest dit forhold til dig selv og dit eget selvværd.


75 min: 700 kr.
- 500 kr for pensionister og studerende
 

close up tænksom.jpg
 • Yoga Instruktør,
  Fitness World
   

 • Sexolog, 
  Joan Ørting
   

 • Lærer,
  Læreruddannelserne Metropol
   

 • Landmark Advanced Course,
  London
   

 • Landmark Forum Education “The curriculum for living”,
  London