RIKKE DALL-HANSEN


KROPSTERAPI

KONTORKROPPEN

 

Rikke-dall.jpg
 
  

“Jeg har en legende tilgang til livet og til andre mennesker. Det er vigtigt at blive ved med at lege. For når vi leger, er vi udforskende, nysgerrige og nærværende over for både os selv og hinanden. Gennem leg og glæde kommer vi nærmere vores sande natur.”


 

BEREJST OG BEGEJSTRET KROPSKUNSTNER

Som barn var Rikke et kreativt multitalent - med spændingshovedpine, der gjorde hende til hyppig kunde hos kiropraktorer og andre kropsbehandlere. Indtil hun en dag mødte en, der ikke bare løsnede spændingerne op, men fortalte hvad hun skulle gøre for at undgå, de kom igen. Lige dér blev det første frø sået til den drøm, Rikke nu udlever som kropsterapeut. Men hun har taget lidt omveje. Allerede som teenager var hun danselærer, og som ung rejste hun rundt i både ind- og udland med cirkus som artist og arbejdede som professionel danser.

Men på et tidspunkt sagde Rikkes krop stop, og Rikke undrede sig. Den krop, hun kendte så godt var pludselig uden energi og styrke. Hun opsøgte en psykolog, som forklarede, hvordan kroppen reagerer på stress. Rikke blev enig med sin krop om at trække stikket til den hektiske hverdag som artist og plugge det i et sted, hvor både krop og hjerne kunne trives bedre. Den beslutningen førte til uddannelsen som kropsterapeut hos Totum og flere uddannelser i børneyoga. Selvom Rikkes liv har været fuld af sideveje og eventyr, så har epicentret været nysgerrigheden på, hvordan krop og sind styrkes, udvikles og spiller sammen. Det får du nu glæde af hos SALIG.


I sine behandlinger tager Rikke udgangspunkt i dig og din livssituation. Som kropsterapeut kombinerer hun massage og terapi for at frigøre både fysiske og psykiske spændinger.

Rikke benytter sig af dybdegående massage, der kombinerer akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led. Hun forsøger at løse problemerne og ikke kun behandle symptomerne, fordi årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Målet er, at du opnår øget velvære, bedre kropsbevidsthed, smidighed og får en dybere forståelse af dig selv og det liv, du lever, og derigennem får det meget bedre!


30 min: 400 kr.
60 min: 800 kr.
- første behandling 60-90 min.

Studerende og pensionister:
30 min: 350 kr.
60 min: 700 kr.


KONTORKROPPEN


DEN SUNDE ARBEJDSKROP.
Du og dine medarbejdere får et kort foredrag om kroppen, og hvordan den virker. Derefter får I tips og tricks til, hvad I skal være opmærksomme på i netop jeres arbejdsdag og helt konkrete redskaber til, hvordan I selv forebygger arbejdsskader og kan hjælpe hinanden på arbejdspladsen. 

Kan foregå på SALIG eller Rikke kan komme til jer.


Pris: 600 kr. pr. person
- eksklusiv transport

 
 
 
  
IMG_20160930_145226.jpg
 
 • Kropsterapeut,
  Totum
   

 • 3 års mesterlære,
  hos Kropsterapeut Gitte Lindved Sørensen

 • Dance Movement Psychotherapy (DMP),
  Italien
   

 • Danseuddannelse,
  Fyns Ballet Akademi

 
 • Børneyoga og mindfulness,
  Hjertebarnet
   

 • Børneyoga,
  Yogarollinger