Kontoryoga

Sidder du foran en skærm det meste af dagen - enten på arbejde, eller fordi du liiiiiige skal se det sidste afsnit af den der serie, når du kommer hjem, og ungerne endelig er faldet i søvn? Så kender du måske følelsen af en fastlåst nakke, stive led og ømme skuldre og ved, at sådanne følelser godt kan kvæle lidt af glæden og flowet i hverdagen. Faktisk døjer 12-15 procent af arbejdsstyrken med rygsmerter. Hvis du er en af dem, kan du selv gøre noget ved det.

Read More
OVERSIGTMADEENA JESNSEN
Disciplin - en kærlighedserklæring til dig selv og til verden omkring dig

Nogle gange er disciplin en hård kølle, vi kan slå os selv i hovedet med, fordi vi ikke kunne holde os fra slikskålen, fik løbet morgentur eller ringet til bedsteforældrene. Men i virkeligheden burde det måske snarere være en blød yogabolster, som vi kan smelte ned over i tillid til, at vores disciplin er vores største støtte, når vi skal øve os i selvkærlighed.

Read More
UDSIGTMADEENA JESNSEN
EN ÅNDEDRÆTSÅBENBARING

Du har sikkert hørt det tit, åndedrættet er din kontakt til din power, din indre ro og et sundt liv. Men har du mærket sandheden i det? Vores skribent Ditte Clemen havde ikke - i hvert fald ikke indtil i onsdags, hvor hun for sidste gang var til Midweek Yin Yoga hos Trine Mee Sook. Læs hendes sidste indsigter fra forløbet her.

Read More
INDSIGTMADEENA JESNSEN
EN HALVSOVENDE YOGIS BEKENDELSER

Vores skribent Ditte Clemen har haft lidt udfordringer med at skrive om sine oplevelser til Midweek Yin forløb i sidste uge. Hun halvsov nemlig det meste af klassen. Men det er slet ikke skidt, når nu hun til daglig leger grillkylling i sengen og har svært ved at slippe tankestrømmen. Læs her, hvordan yin forløbet har hjulpet Ditte til bedre nattesøvn - og hvordan hun også oplever ændringer i sin bevægelighed og fleksibilitet.

Read More
INDSIGTMADEENA JESNSEN
EKSISTERER, EKSISTERER IKKE - DET PRÆSTATIONSFRIE RUM

Stræber, perfektionist, 12-tals-elev, karrierekvinde - præstationsløbets deltagere har mange navne. Måske kan du identificere dig med nogle af dem og kender alt til følelsen af konstant at skulle præstere for at være god nok. Sådan er det ikke i Yin Yoga. Her handler det om bare at være, men hvordan er man det, når det nu er så uvant?

Read More
INDSIGTMADEENA JESNSEN
BERØRINGENS KRAFT

Det kan godt være lidt et tabu at tale om, hvor godt det faktisk føles at røre os selv. Altså for eksempel, når vi fedter kroppen ind i crem om morgenen, eller som INSIGTEN her handler om: når vi får besked på det, mens vi ligger på yogamåtten og pludselig opdager alle de små ting, der rør sig inden i os.

Read More
INDSIGTMADEENA JESNSEN
KUNSTEN AT OVERGIVE SIG MIDT PÅ UGEN

Måske taler vi ikke så meget om det, men vi har nok alle sammen prøvet det. Det der med at glemme vores praksis og have svært ved at komme igang igen. Ditte Clemen kender det og har derfor meldt sig til Trine Mee Sooks forløb Midweek Yin Yoga. Her kan du læse, hvordan hun oplevede den første aften i forløbet.

Read More
INDSIGTMADEENA JESNSEN