DEN SALIGE TÅLMODIGHED

 
Charlotte.jpg

CHARLOTTE MARVIG
- yogalærer og gæst på Mias briks

 

Da jeg træder ind i lokalet og møder Mias varme smil, føler jeg straks en trang til at sænke skuldrene. Mia har gjort alt for at få omgivelserne til at emme af velvære, så jeg må overgiver mig, selvom jeg ved, jeg nok ikke har tålmodighed til den massage på 60 minutter, som jeg går ind til. Jeg bestilte oprindeligt en på 30 minutter, men Mia mente, at 90 minutter var minimum, og så endte vi på et kompromisse: 60 minutter.

Jeg hopper ud af tøjet og bliver puttet i mellem friske lagner og tæpper. En dejlig varm og tung pude bliver lagt på øverste del af ryggen. Aarrhhhh, det er lækkert.

salig_event_feb_17.jpg

Mia begynder uden på lagnerne med små blide stræk af ben, og så går det igang. Mia tager fat, og hele vejen igennem fortæller hun skridt for skridt, hvad hun laver. Det er betryggende, for så behøver min utålmodige hjerne ikke gætte sig frem hele tiden. Vi bliver enige om hvor intenst et tryk, Mia skal ligge. Jeg har lidt en hård skal, så jeg kan godt lide et fast tryk. Det er virkelig godt, jeg er helt tilpas.

aromaterapi salig.jpg

En af de ting, der kan gå mig allermest på ved velvære massage, er, at jeg faktisk altid skal bede om et fastere tryk undervejs, fordi massøren tit glemmer vores aftale om et fast tryk, og jeg må minde om det nogle gange undervejs, indtil jeg til sidst opgiver og bliver mere utålmodig og irriteret end afslappet. Mia glemte det ikke. Mia huskede faktisk vores aftale og holdt det faste tryk igennem hele massagen. Hun lyttede også til mig, da jeg sagde jeg havde ondt i skuldrene, og hun blev der, hvor problemet var, og arbejdede med det. Jeg mærkede tydeligt, at hun ikke bare kørte en rutine massage afsted på min krop.

Så trods mit forbehold for velvære massage må jeg indrømme, at jeg nød hvert minut. Det er første gang,min utålmodighed ikke fik lov at overtage, og jeg kunne faktisk godt have brugt 90 minutter, som Mia foreslog. Det gør jeg næste gang.OM AROMATERAPI OG DENS FORDELE:

"Aromaterapi er brugen af æteriske olier udvundet af planter med terapeutisk formål. Vi mener, at æteriske olier kan virke på såvel fysiske som emotionelle niveauer og forbedre ens almindelig helbredstilstand og velvære.

På et fysisk niveau fordi æteriske lier består at meget små molekyler, der kan penetrere ind i vores blodomløb og afhjælpe mange problemer. De bruges ivrigt inden for spa-industrien for at hjælpe med at lindre muskelsmerter, forbedre cirkulationen og lindre tilstoppede bihuler.

På et følelsesmæssigt niveau kan duften af æteriske olier have en markant effekt. Lugtesansen er den mest primitive af vores sanser og er forbundet til de dybeste dele af hjernen, som styrer basale instinkter, minder og følelser."

- Geraldine Howard, President, Aromatheraphy Associates.

INDSIGTMADEENA JESNSEN