Sådan kan du bruge farvernes spirituelle værdi

For mange af os handler foråret og sommeren om kærestetid og lige at præstere det sidste, inden ferien. Jeg vil derfor fortælle lidt om, hvordan du kan hjælpe dig selv med bevidst valg af farver, og hvad der sker, når vi ofte har sort tøj på.

Vi har alle hørt at farver tillægges værdier, det er dog mest de mentale og psykologiske værdier vi kender. For eksempel at blå er kold, orange er varm, sort er slankende og så videre. Du har helt sikkert også hørt eller læst om chakra, og at der er en farve til hvert chakra.

Men farver, ligesom alt andet, har også en vibration og dermed en spirituel energi. Farver påvirker ikke bare den, som har den på, men også hvordan andre opfatter dig. Mennesker vi gerne vil være tæt på er oftest i harmoni med deres farvevalg, så farverne understøtter deres energi. Rigtig mange oplever, at de har tænkt på at have specielle farver i klædeskabet, men ender alligevel med at købe sort, fordi det er praktisk. Men kan faktisk lægge en dæmper på os. Derfor bruger jeg kun sort, når jeg vil passe på mig selv, for eksempel når jeg står på en messe, og der er mange mennesker omkring mig. Jeg vil dog altid bruge den sammen med en livlig farve, så der kommer balance. For mig er oliven, pink, mørk chokoladebrun, violet og brændt orange rigtig gode farver sammen med hvid eller sølv og hav-farver.


 
SALIG Hvordan vibrerer farverne
SALIG FARVERNES BETYDNING PINK er feminint og ungdommelig
GUL hjælper på din indlæringsevne
SALIG farvernes betydning
BLÅ giver dig ro på

Hvordan vibrerer farverne

 • GRØN fremmer balance, healing og ny vækst, den helt spæde lysegrønne viser vejen med mindst modstand.

 • OLIVEN healer livsenergierne, finder de vitaliserende energier i dig og får dem med i processen.

 • ORANGE fremmer kreativitet og samarbejde.

 • PINK er feminint og ungdommelig.

  Kombinér grøn, orange og pink på en date eller en aften ude med din partner og fremstå energifyldt, smuk og imødekommende. Farverne vil få dig til at føle dig godt tilpas, selv om du måske er lidt spændt eller nervøs på den gode måde.

 • RØD betragtes ofte som sexet og femme fatale – du sikkert udtrykket ”Lady in red” - og kan være rigtig svær at bruge. Farven sætter fut i al din energi, og hvis du ikke følger med, vil det føles som om, du har din egen lille racerbane inde i kroppen. Dæmp lidt af energien ved at bruge en orange-rød (Valentino-rød) eller en mørk rød (vinterrød), de er nemlig ikke helt lige så eksplosive.

 • SORT tiltrækker opmærksomhed, trækker sammen og gør mindre. Men det er ikke bare kroppen, der bliver mindre, det gælder også vores kreativitet. For nogle mennesker virker sort derfor drænende. Sort kan dæmpe al din sprudlende energi og sænke humøret. Brug sølv sammen med sort, og du er sikker på at blive set.

 • SØLV virker som en diskokugle og fanger andres opmærksomhed.

 • GUL hjælper på din indlæringsevne. Uanset om vi skal til eksamen lige om lidt, eller er ved at lære en ny yogastil eller noget helt tredje, så kan det være effektivt at visualisere en klar gul farve over hovedet på dig selv (og eventuelt dine elever), gerne som en pyramide. Det kan gøre det nemmere at komme ind til kernen og forstå og forklare emnet. Det er også en god måde at huske på.

 • BLÅ giver dig ro på. Hvis du laver for mange overspringshandlinger eller bare er urolig og rastløs på din stol, kan du visualisere, at du sidder i en klar blå kube, så kan roen sænke sig.SUSANNE KRONVOLD
- holistisk behandler

Nysgerrighed har altid været en vigtig del af den måde, som Susanne er i verden på. Hun er gået på opdagelse i alle afkroge af verden og har især fordybet sig i forskellige måder at forbedre sit fysiske og mentale helbred på. Faktisk har Susanne siden 1987 arbejdet professionelt med sundhed. Først som fitnessinstruktør og siden som massør, healer, zoneterapeut og biopat. Ved siden af har hun udforsket klassisk shamanisme og reikihealing og bruger sin sjælelige kommunikationsevner til at forstå, hvad I sammen kan gøre for at få din krop i harmoni.

Susannes holistiske behandlinger kombinerer massage, zoneterapi, healing, biopati og sjælskontakt.

Læs mere om Susanne og hendes behandlinger her.