“LYTTER DU TIL DIN INTUITION?”

 
ditte.jpg

DITTE CLEMEN
- skribent

 

Jeg må indrømme, at det er med ambivalente følelser, at jeg mødes med Ane Marie Staun til min første kanalisering. På den ene side, synes jeg, at det er en smule mærkeligt at tale med engle, og jeg er virkelig bange for, at de skal forudse et eller andet slemt, som så risikerer at blive en selvopfyldende profeti. På den anden side mærker jeg tydeligere og tydeligere et behov for at gå på opdagelse i det spirituelle.

 

Ane Marie beroligere mig. “Jeg henter kun budskaber ned fra lyset,” smiler hun og skaber med det sammen en super behagelige og afslappet stemning i det smukke samtalelokale hos SALIG. Hun forklarer kort om, hvordan samtalen foregår, spørger om jeg vil have samtalen optaget og sætter rutineret i en lille mikrofon i udskæringen på sin bluse og slutter den til min mobil, da jeg svarer bekræftende.

Så lukker hun sine øjne og sætter sig til rette i sofaen, beder om beskyttelse og vejledning fra lyset, rømmer sig og siger: “Velkommen, der er en meget lys, let og boblende energi, som kommer til dig. Den er gul eller gylden, ligesom solen.”

kanalisering.jpg

Når Ane Marie har bedt om beskyttelse og er klar til kontakten med englene, så får hun altid billeder af lys og energi, nogle gange med farvebeskrivelser, nogle gange blot som en stemning. Oftest får hun også et visuelt billede ind af dem, der står klar med budskaber til den person, hun tager kontakt på vegne af. Hun beskriver, hvordan mine engle står i en halvcirkel på en scene. I flere rækker. Der er mange.

Englene, fortæller Ane Marie, siger, at jeg altid kan bede om hjælp. Også selvom jeg nogle gange synes det er lidt for mærkeligt. Inderst inde ved jeg måske godt, at jeg kan. At jeg oftere godt må læne mig tillidsfuldt tilbage i troen på, at der er nogle andre end mig selv, der passer på mig, vil mig det godt og kan vejlede mig, når jeg farer vild.

En ting jeg ofte farer vild i er balancen mellem det feminine og det maskuline. Jeg er et handlingsmenneske, men nogle gange bliver min utrættelige handlekraft en meget maskulin lyst til at kæmpe med alt og alle. Den har englene godt fanget og råder mig til at dyrke min feminine side noget mere. Da jeg spørger hvordan, svarer de blandt andet, at jeg måske skal indrette mit hjem med flere farver og blomster, spise rodfrugter og oksekød, som virker groundende og giver jordforbindelse, og at jeg skal huske at tage små pauser og give mig selv tid til at lave én ting ad gangen.

“Der er en, der træder frem,” siger Ane Marie. “Det er Maria Magdalene. Hun kigger på dig og lægger hånden på dit hjerte. Lytter du til det? Lytter du til din intuition, spørger hun dig.” Tjo, svarer jeg og er lidt overvældet af at skulle tale med Maria Magdalene. Og samtidig beæret.

Jeg har det, jeg selv kalder popcornhjerne. Den popper hele tiden nye ideer, og det kan være ganske udmattende at skulle forsøge først at gribe dem alle sammen og bagefter handle på dem. Så nogle gange ved jeg godt, jeg lukker ned for at lytte til alt det, min intuition prøver at fortælle mig. Det må jeg også gerne, siger Ane Marie for englene. Jeg kan ligefrem bede om hjælp til at lukke ned, så inspirationen ikke tager form at en kontant tsunami, men kan lukkes ind i små, koncentrerede doser, når jeg er klar til det og kan lytte med hjertet. For eksempel i en af mine små hverdagspauser. Men ikke midt i arbejdsdagen eller når jeg prøver at fokusere på et andet projekt.

Jeg har ret tit 5-10 projekter igang på samme tid, og det har englene også spottet. De siger, gennem Ane Marie, at jeg godt kan jonglere med dem, hvis jeg husker, at de ikke kun vokser af min maskuline handlekraft, men også kan bindes sammen og skabe endnu større mening, hvis jeg bruger min feminine side til at lave stier mellem de forskellige projekter. En ny engel træder frem på scenen for Ane Maries indre blik og hjælper mig til at se, at alle mine projekter faktisk handler om det samme. Om en ny måde at være menneske på. Om at være menneske og tage stilling til, hvad det vil sige. Om nye måder at tænke på.

Inden vi slutter, spørger jeg indtil nogle konkrete råd i forhold til mit job og den drøm, min kæreste og jeg har om at flytte på landet. Det ene svar svæver lidt, det andet er meget konkret. Egentlig en god blanding. Det giver mig følelsen af, at mit liv ikke er forudbestemt. Jeg bestemmer selv vejen, men jeg går den ikke alene. Der går andre mennesker ved siden af mig, og et sted svæver også en engel, en energetisk guide eller flere, som kan lyse for mig, hvis vejen pludselig forsvinder i mørke.  

Ane Marie takker englene og blinker sine øjnene åbne igen, før hun spørger, hvordan jeg oplevede sessionen. Vi taler lidt om de engle, der gav sig til kende og om deres budskaber. Det er rart at få rundet af med øjenkontakt til Ane Marie og en følelse af, at det er helt naturligt, at tale med englene af og til. Ane Marie sidder jo der over for mig, smiler som naturligheden selv og møder mig med samme omsorg og varme, som hun bød englene velkommen.

Så ja, jeg vil helt sikkert lytte mere til min intuition i fremtiden. Eller tale mere med mine engle, hvis man hellere vil kalde det det.


 Ane Marie Staun

Ane Marie Staun


Ane Marie tilbyder samtaler med kanaliserede budskaber. Hun har en særlig evne til at skabe et varmt, omsorgsfuldt og tillidsvækkende rum, hvor du trygt kan søge støtte fra dine lysende guider gennem hende. Hun videregiver kun konstruktive budskaber og lægger stor vægt på, at du tager imod disse budskaber på din egen måde. Her er ingen rigtig eller forkert måde at leve sit liv, men mulighed for at få støtte til præcis det liv, du ønsker.

INDSIGTMADEENA JESNSEN