SUZANNE JENSEN


BREATHWORK
- onsdage kl. 7:15-8:00
- fredage kl. 11:30-12.45
- hver 2. søndag kl. 11:30-13:00

 

breathwork akupressur
  

 

“For mig er det vigtigt at jeg driver mit erhverv med hjertet. Siden jeg startede mit firma, har det transformeret sig i takt med at jeg har transformeret mig Det er gået fra at tilbyde mere evidens baseret kognitiv adfærds terapi til at tilbyde healing og holistiske behandlinger, som også er med til at nære sjælen. Jeg ser mit erhverv som en passion og en rejse.”

 


 

SANDHEDSUNDERSØGENDE ÅNDEDRÆTSTERAPEUT

Allerede som barn kunne Suzanne tydeligt mærke andre menneskers følelser, og hun følte sig ansvarlig for, at de blev mødt og holdt. Den intention drev hende år senere til at læse psykologi på universitetet. Siden har hun tilføjet en lang række andre uddannelser til cv’et, blandt andet øreakupunktur, mindfulnessinstruktør og socialpædagog, og har arbejdet med både spiseforstyrrede, unge kriminelle og alkoholrådgivning. I alt, hvad Suzanne har foretaget sig, har mennesket været i centrum, og hun har været på opdagelse i, hvordan de kropslige og de kognitive terapier spiller sammen.

Både privat og i forbindelse med sine uddannelser har Suzanne prøvet mange teknikker på sin egen krop, og det har givet hende en forståelse af, hvordan hun både bevidst og ubevidst hele sit liv har arbejdet med at heale sig selv. Alligevel blev mødet med Breathwork en nøgle ind til et helt nyt indre univers. Et sted, som havde gemt sig for Suzanne, selvom hun havde banket på mange gange. Pludselig mærkede hun sammenhæng og en selvindsigt, der vendte op og ned på hendes grundforståelse og alle systemerne i hendes hoved. Hun kunne ikke længere læne sig udelukkende op ad sit intellekt og kombinerer nu traditionelle og alternative metoder og teorier i sin undervisning og sine behandlinger. Suzanne drømmer om at støtte dig i at finde ind til det, der er sandt for dig.


DETOX MED BREATHWORK & MEDITATION


Følelsesmæssig forløsning og bedre kontakt til dig selv og andre gennem vejrtrækningsøvelser. Breathwork er en kropsterapi, hvor du bruger en blid rytmisk åndedrætsteknik. Der er ingen pause mellem indånding og udånding. Det vil sige, at du trækker vejret bevidst sammenhængende. Dit åndedræt sætter gang i hele dit energisystem ved at ilte blodet og frigiver endorfiner, som er med til at give dine tanker ro. Det kan give dig en følelse af lethed og åbenhed. Jo dybere Suzanne guider dig ind i åndedrættet, jo flere følelseslag kan du skrælle af, og følelser og minder kan komme op til overfladen. Det giver dig mulighed for at forløse gammel stagneret energi, som ikke længere tjener dig. Med din tilladelse trykker Suzanne på nogle punkter på kroppen, hvor hun kan se, at energien er blokeret, så der kan komme flow i dit energisystem. Timen slutter af med integration; en stille stund, der er lige så vigtigt som den aktive vejrtrækningsdel, hvor du ligger ned og lader din krop finde balance i sin fornyede livsenergi. Denne form for breathwork er ikke egnet til gravide. Klassen kan undervises på engelsk.


- fredage kl. 11:30-12.45
- hver 2. søndag kl. 11:30-13:00


MORGENBOOST MED BREATHWORK


En mini Breathwork klasse for de morgenfriske. På en lille time guider Suzanne dig igennem vejrtrækningsøvelser, som kan efterlade dig med en følelse af at være ressourcestærk og klar til, hvad dagen byder på. Breathwork er en kropsterapi, hvor du trækker vejret gennem munden bevidst sammenhængende. Det vil sige, at der ingen pause er mellem indånding og udånding. Til sidst ligger du ned for at integrere de nye indsigter og for at lytte til din krops indre visdom. Tag en notesblok og blyant med, så du kan skrive dine inspirationer ned. Denne form for breathwork er ikke egnet til gravide. Klassen kan undervises på engelsk.


- onsdage kl. 7:15-8:00


1:1 BREATHWORK

- MED ELLER UDEN ÆTERISK CHAKRA OLIER


Suzanne tror på at åndedrættet er tæt forbundet med vores følelsesregister og ved at bruge åndedrættet bevidst, aktiverer vi gamle og fortrængte følelser, som vi ikke er i kontakt med til daglig, men som alligevel kan holder os tilbage i livet.  Gennem en breathwork session hos Suzanne bliver du guidet ind i et åndedræt som bruges til at skrælle de følelsesmæssige lag af og få frigjort stagneret energi i kroppen, så du er efterladt med en følelse af lethed og frihed.


60 min: 750 kr.

Klippekort x 5: 3.500 kr.

Klippekort x 10: 6.800 kr.


ACCESS BARS


En blid behandlingsform, hvor Suzanne nænsomt berører 32 energipunkter på dit hoved. ”Bars” behandlinger hjælper dig med at give slip på dårlige vaner, overbevisninger og gamle ”sandheder,” så du får mere plads og energi til nye måder at tænke på – og åbne op for nye muligheder og mere nærvær i dit liv.


60 min: 650 kr.

Klippekort x 3: 1.775 kr.


breathwork Suzanne Jensen SALIG
SmallLogoBW.png
 • Bachelor i Psykologi, Luton University, London
   

 • Masters Ungdomsret og kriminologi, Middlesex University, London
   

 • Certified Addiction Counsellor, Dac-uddannelsen, Østerbro
   

 • Professionsbachelor Pædagog, Gentofte Seminarium
   

 • Mindfulness, meditations og anerkendende metode instruktør v. Henning Daverne
   

 • Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære; Klinik vejledning; Introduktion til andre alternative behandlingsformer kursus hos Innowell


 • Øre-akupunktør (NADA) + Kugler v. Lars Winblad
   

 • Breathwork v. Geoffrey Smith og Pernille Søgaard
   

 • EFT practioner level 1-3, International certificering -akademi EFTMA
   

 • Matrix Reimprinting Practitioner, akademi EFTMA
   

 • Matrix Birth Reimprinting og Life purpose
   

 • Access Bars + Ansigtsløft Behandler v. Helle Maximilla

 • Metasundhed Grundkursus v. Lars Mygind