Yoga er ikke bare yoga. Der er forskellige typer af yoga, som har alle har forskellig indvirkning på din krop og dit sind. Nogle dage kan du have brug for at afspænde og lade sindet falde til ro. Andre dage kan du have brug for mere styrke både fysisk og mentalt. Men hvad har du brug for lige præcis i dag for at få en SALIG krop og et sundt sind?

Tag testen her og find ud af det.

Før du går i gang, opfordrer vi dig til at tage et par dybe vejrtrækninger helt ned i bunden af din mave og lov dig selv at svare ærligt og uden at dømme dig selv på de næste spørgsmål. Vær opmærksom på at skelne mellem, hvad du har lyst til, og hvad du har brug for. Nogle gange kan vi godt have lyst til at blive hjemme på sofaen, men brug for at komme afsted til yoga. Andre gange kan vi have lyst til at fare ud og være sociale, men have brug for at vende opmærksomheden indad med en blid praksis.

Helt inderst inde ved du godt, hvad du har brug for.

 
yoga-test-dig-selv.png
 

 

På SALIG klasserne arbejdes hele kroppen igennem, men underviseren kan fra gang til gang vælge et særligt tema eller fokusområde. På hver klasser udøver vi pranayama (åndedrætsøvelser) og en kort meditation eller kropsscanning, nogle klasser slutter med blide, masserende tryk under Savasana (afspænding) eller aroma for at støtte op om klassens tema. Du kan være med på de fleste klasser, selvom du er begynder, og stadig få tilført viden og kvalitet til din praksis, hvis du er øvet. Vores undervisere tilpasser nemlig sekvensen, så alle kan være med. Vores ønske er, at genkendeligheden på disse klasser kan gøre dig helt salig.