THINNA CAROULINE SVANE


DE-STRESS

AKUPUNKTUR

FYSIOTERAPI & DE-STRESS

MINDFULNESS

 

 

AKUPUNKTUR THINNA CAROULINE SVANE SALIG
 
 “Jeg tror på, at du finder balancen mellem at være der for andre OG for dig selv, når du lytter til både kroppens signaler, dine følelser og din sjæl. Det hele menneske er vigtigt for mig, og derfor beriger det mig også at møde hele dig og have frihed til at bruge forskellige metoder til at hjælpe dig hjem til dig selv igen.”

 


 

FYSIOTERAPEUT MED SPECIALE I DE-STRESS

Hvor står jeg egentlig selv på to-do-listen? Det måtte Thinna spørge sig selv om, efter hun som småbørnsmor alt for længe havde overhørt sine egne behov og sin krops signaler. På rejsen tilbage til sig selv mødte hun mange behandlere, som ofte kun fokuserede på en del af hende. Enten kroppen eller sindet - aldrig begge dele og hele Thinna. Derfor fusionerede hun selv forskellige behandlingsformer og begyndte langsomt at lytte til sine behov, sin krop og sin intuition igen. Siden er det blevet hendes mission at støtte andre i at gøre det samme, så du og dit velvære kan blive punkt nummer ét på listen over, hvad der er vigtigt i livet, og du ikke skal stresse rundt for at stille alle andre tilfreds først.

Thinna hjælper dig med at få genoptrænet kontakten til kroppen og dine egne behov gennem åndedrættet, mindfulness og akupunktur eller ved at hjælpe dig med at blive mere bevidst om dine egne tanker og følelser. Ved at blande sin naturvidenskabelige baggrund som fysioterapeut med sin viden om traditionel kinesisk medicin og sin intuition kan Thinna støtte dig, uanset om din rejse med hende begynder i kroppen, i hjertet eller i hovedet. Hun møder og rummer hele dig og har en særlig evne til at mærke, hvor lige præcis du er, og hvad du har brug. Det første skridt er som regel at få styr på det helt grundlæggende: søvn, kost og fysisk bevægelse. Men selv når der er styr på det, kan vi blive udfordret af livets ubalancer, og have brug for et fast greb til at løsne op i kropslige fastlåstheder, så vi igen kan trække vejret helt ned i maven, eller for en kærlig stemme, der minder os om, at vi er perfekte, præcis som vi er. Thinna er begge dele - både fast og kærlig.


En kombination af akupunktur, åndedrætsterapi, mindfulness, fysioterapi og samtale, hvor Thinna tager udgangspunkt i dine specifikke behov. Et de-stress forløb begynder derfor altid med en samtale om hvilke udfordringer, du møder i livet, og hvorfor de eventuelt udløser stress eller symptomer på stress. På baggrund af den indledende samtale sammensætter Thinna det videre forløb og kan både arbejde med din krop og dens bevægelighed, din mentale motivation samt dit åndedræt og forbindelsen til dig selv.


120 min:  1200 kr.

Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsform, som består i at bruge nåle i kroppens akupunkturpunkter og er inspireret af taoisme konfucianisme og traditionel kinesiske medicin. Hensigten med akupunkturen er at skabe balance mellem yin (den indadvendte, rolige energi) og yang (den udadvendte og dynamiske energi) i kroppen ved at stimulere de forskellige punkter i kroppen.


Første behandling:
90 min: 750 kr.
Efterfølgende behandlinger: 60 min: 600 kr.
Klippekort på 5 gange af
60 min: 2700 kr.

FOKUS PÅ ÅNDEDRÆTTET
Med enkle og blide teknikker arbejder Thinna med at løse op for spændinger og nedsat bevægelighed, som forhindrer din krop i at trække vejret optimalt. Hermed øges kapaciteten for åndedrættet, hvilket hjælper med at skabe ro på nervesystemet. Behandlingen suppleres med få fysioterapeutiske hjemmeøvelser og undervisning i åndedrættet, så du får forståelse for åndedrættets funktioner og betydning for dit velbefindende. Det er muligt at kombinere behandlingen med akupunktur.


Første behandling:  
90 min: 750 kr.
Efterfølgende behandlinger:
60 min: 600 kr.

Thinna Carouline Svane FYSIOTERAPI & DE-STRESS
 • Fysioterapeut, UCSJ Næstved
   

 • Intuitive counselor, Linn & Linstow
   

 • Akupunktør, Københavns Akupunkturskole
  (Nov. 2018)
   

 • Det optimale åndedræt, Stanley Rosenberg


 • Funktionelle lidelser, Center for funktionelle lidelser, AUH
   

 • Transition Coach Foundation, AS3 Academy
   

 • Skulderkursus, Steen Lausen
   

 • MBSR, Jeanette Oxlund Mindfulness