TINA
DOMBERNOWSKY

 

“Når jeg er vidne til den transformation, der sker i mine klienter, kan jeg ikke lade være med at forundres over den kraft, vi alle besidder, men som vi nogle gange skal støttes i at skabe adgang til. Det er fantastisk at se, at selv små simple ændringer i vejrtrækningen eller at vores kropsholdning kan skabe enorme forandringer i for vores helbred og livskvalitet. Jeg er dybt fascineret af, hvordan krop og sind spiller sammen, og jeg vil altid være opsøgende i den nyeste forskning for at sikre, at jeg leverer den højeste kvalitet.”

 


 

CERTIFICERET YOGATERAPEUT MED BAGGRUND I VESTLIG MEDICIN

Sygeplejerske, mindfulnesstræner og yogaterapeut, det er bare nogle af de titler, som Tina kan skrive på sit cv. Siden hun som 22-årig kæmpede med stress har hun vidst, at hun ville arbejde med at hjælpe individer til et bedre liv. Hun uddannede sig inden for NLP og mindfulness, men følte stadig at der manglede noget og vendte igen og igen tilbage til yogamåtten for at sætte gang i forandringen ved egen kraft. Mødet med yogaterapien blev et vendepunkt. I første omgang brugte hun den selv til at skabe mere ro, mental stabilitet og øge sin koncentration og præstationsevne. Hun oplevede, hvordan behandlingsformen kombinerede alle de helende aspekter, hun kendte fra sine øvrige uddannelser - inklusiv aspekter fra den vestlige medicinske verden. I yogaterapien var der intet, der manglede, men en masse specifikke redskaber, som hun kunne bruge til målrettet at arbejde med blandt andet depression, angst, stress og kroniske smerter. Derfor besluttede Tina sig for selv at uddanne sig til Yogaterapeut og rejste til Los Angeles for at tage den fire år lange uddannelse.  

Tina er en af få certificerede yogaterapeuter i Danmark og specialist i at kombinere vestlig og østlig medicin qua sin baggrund som neonatal sygeplejerske, mindfulness based stress reduction træner og benytter sig af integrativ medicin. Yogaterapien er stadig ny i Danmark, men både den fysiske, mentale og spirituelle effekt af yogaøvelser kombineret med yogic diæt og specifikke livsstilsændringer er veldokumenteret. Og det er netop de evidensbaserede elementer fra yogaens verden, der er omdrejningspunktet for Tina sammen med en dyb forståelse for det enkelte menneske, dets potentiale og behov. Hun har selv oplevet resultatet af kontinuerlig yogaterapi, der har hjulpet hendes søn med hans ADHD-problematikker som barn. Nu hvor han er ung bruger han et individuelt terapeutisk program specifikt sammensat for at hjælpe ham med at håndtere stress og angst. Det unikke ved yogaterapi er nemlig, at den også indeholder en hjemmepraksis, som også udenfor behandlerrummet støtter dig i at tage ejerskab for dine følelser, tanker og handlinger.


 

YOGATERAPI


 

Et terapeutisk yogaforløb består af 1:1 sessioner og er baseret på dit unikke terapeutiske behov. Ved første session laver Tina på baggrund af et grundigt interview med dig og en række bevægelsestests en 360 graders profil. Den bliver udgangspunktet for det videre arbejde med at optimere din sundhed og livskvalitet gennem fysiske yogaformer, åndedrætsøvelser, meditation, yogic diæt og generelle livsstilsændringer. Yogaterapien kan blandt andet støtte dig i at opnå bedre fleksibilitet, kropsforståelse, mental sundhed og kan afhjælpe angst, stress, kroniske smerter, søvnløshed, hormonelle forstyrrelser og mentale problematikker.

EN GOD START - indledende session (á 90 minutter) + 2 opfølgende sessioner (á 60 minutter): 2.245 kr.

TID TIL FORDYBELSE - indledende session (á 90 minutter) + 5 sessioner (á 60 minutter): 3.945 kr.

DEN TRANSFORMERENDE REJSE - indledende session (á 90 minutter) + 9 sessioner (á 60 minutter): 5.995 kr.


 

En god start: 2.245 kr.

Tid til fordybelse: 3.945 kr.

Den transformerende rejse: 5.995 kr.

5% rabat til studerende og pensionister.

 
 
 
 

Klassen går i dybden med rygsøjlen - uanset om du har problemer med ryggen eller søger at holde ryggen sund, er denne klasse noget for dig. Tina underviser en blid form for yoga med fokus på at kombinere åndedrættet med stillinger, der både styrker og afspænder ryggen. Du vil lære sunde bevægelsesmønstre, der giver større bevægelsesfrihed i rygsøjlen. Det er absolut ingen forudsætning at du har dyrket yoga før. Alle er mere end velkomne.

*The class can be taught in English

 
 


Klassen er bygget op af blide terapeutiske bevægelser, der forbereder kroppen til at hvile med mere komfort og afslappethed. Tina guider dig ind i restorative yogastillinger, hvor kroppen støttes af tæpper og bolster, så den kan slippe gamle spændinger og blokeringer, og du kan vende sanserne indad og finde dyb ro og hvile. Du behøver ikke at have dyrket yoga før, alle kan være med og nyde godt at Tinas unikke viden om yogas terapeutiske aspekter.  

*The class can be taught in English

 

 

 
DSC_0016.jpg.jpeg.JPG
 
 • Sygeplejerske, Professions Højskolen Metroprol
   

 • Certificeret Yogaterapeut YTRx, Loyola Marymount university, L.A., USA
   

 • 2 x 500 timers advanced teacher training, Loyola, Marymount university, L.A. & Soul of Yoga, Encinitas
   

 • 100 timers Ayurveda kursus, California, USA


 
 • Mindfulness Based Stress Reduction teacher, Mindfullife, DK
   

 • Lifecoach, Sofia Manning, DK
   

 • Neuro Lingvistic Programming Practitioner, NLP-Huset, DK
   

 • Privatpraktiserende siden 2010