TINA MARIA STAHL


KUNDALINI HEALING YOGA
- mandage kl 12:30-14:00

TINA STAHL SALIG.jpg
 
 

 

“Den energi, jeg får, når jeg praktiserer Sat Nam Rayasan healing, er grundlæggende for mit liv. Den smitter også af på min familie, mine venner og kollegaer, så hverdagen er mere fri - både for bekymringer og fysiske blokeringer. Sammen med en daglig praksis i Kundalini Yoga gør det mig simpelthen til et gladere menneske.”

 


 

GURUERNES LÆRLING

Som 20-årig mødte Tina sin store spirituelle lærer, Yogi Bhajan, og så begyndte hendes livs rejse ind i Kundalini Yogaen og Sat Nam Rasayan healing. At hun har fået yogatraditionen overleveret direkte fra mesteren selv, er en af de mest betydningsfulde gaver, som livet har skænket Tina. Kundalini Yoga blev hendes livsstil og i mange år boede og arbejdede hun i Ashramen i Amsterdam. I 1993 begyndte hun også at praktisere Sat Nam Rayasan Healing med Guru Dev Singh, den nulevende mester i Sat Nam Rasayan Healing.

Sat Nam Rasayan betyder Guddommelig Afslapning. Det er en flere hundrede år gammel meditationsteknik og healingsmetode inden for Kundalini Yoga efter Bhajan traditionen. Metoden kræver, at du som healer er i en neutral meditativ tilstand og åbner dig op for dine medfødte evner til at se, forstå og forbinde dig med universet og dets energier. Det lyder måske overvældende og en anelse uoverskueligt, men Tina giver dig helt konkrete værktøjer til at bruge kroppens sensoriske bevidsthed (det er den, der sender budskaber fra muskler til hjerne) og dit sanseapparat på en helt ny måde.


7EC076F4FFFA482FA0DFC1AF604A3DD5.png
52F8D93F1CFD42668DEF415042AFD472.jpg
 • KRI certificeret Kundalini yogalærer
   

 • Certificeret Sat Nam Rasayan Healing L1 practitioner
   

 • Certificeret Gong Kundalini yogalærer
   

 • Lektor ved Professionshøjskolen Absalon
   

 • Professionsbachelor i kristendom
   

 • Kirke- & kulturmedarbejder