TRINE MEE SOOK


PÅ BARSEL

Trine Mee Sook Yin yoga og akupunktur
  

Hver gang jeg underviser, føler jeg mig taknemmelig og bliver mindet om, hvad det er yoga kan. Det er, som om yogaen fører mig ’tilbage til mig selv.’ Den samme følelse håber jeg at kunne give videre til mine elever.”

 


 

TRINE ER EN ÆGTE YIN YOGA-MAMA

Det er næsten uundgåeligt ikke at blive smittet af Trines dybe ro og moderlige forkærlighed for yin yoga. Trines facon og personlighed støtter naturligt eleverne og baner vejen for et forfinet nærvær med sig selv - og i sidste ende med omgivelserne.  

Trine er også en garvet yin yoga-massør. Behandlingen er en rolig afspændingsmassage bestående af lange, blide stræk af kroppens bindevæv. 

Hvis du er ude i god tid kan du være heldig at få en plads på de populære workshops, Trine holder sammen med en akupunktør. Disse workshops er ekstra lange yin-klasser hvor kroppen får lov til at marienere i yin-yogaen, som bliver krydret med et par kærlige stik i savasana (afspænding). Det er en herlig cocktail, hvis du vil slippe din chi (livsenergi) fri i kroppen! Yin-marinaden bringer nervesystemet helt til ro, så akupunkturen har et bedre udgangspunk for at give dig en effekt.   


YIN YOGA MASSAGE


Yin Yoga Massage er afspændende wellness terapi for krop og sind. Gennem blide tryk og stræk af kroppens bindevæv stimuleres energibanerne (meridianerne) og nervesystemet falder lige så langsomt mere til ro.

Yin Yoga Massage er for alle som har lyst til at mærke deres krop på en ny måde. Og særligt for dem som trænger til et par beroligende hænder. Ligesom Yin Yoga og akupunkur er Yin Yoga Massage med til at skabe friere gennemstrømning i kroppen - og dermed løsne op for blokeringer og spændinger. Fysiske såvel som mentale og følelsesmæssige.

Yin Yoga Massage foregår fuldt påklædt (i blødt, behageligt og gerne varmt tøj) liggende på en madras på gulvet. Ligesom i egentlig Yin Yoga bruger vi nogle gange ekstra puder eller tæpper til at støtte kroppen ind i yderligere afspænding.


75 min: 650 kr


Trine Mee Sook yin yoga
Yin Yoga Forløb
Trine Mee Sook yin yoga
 • 200 timers Hatha Yoga,
  Hamsa Yoga Studio

 • 100 timers yin yoga,
  Sattva Yoga

 • 80 timers overbygning,
  Sarah Powers

 • Yin Yoga Massage,
  Sattva Yoga

 • Adskillige workshops & immersions

 • Billedkunstner,
  Københavns Kunstakademi