PSYKISK ARBEJDSMILJØ HANDLER OGSÅ OM KROPPEN

Dine medarbejderes sundhed er en god investering. Måske vi endda kan kalde det “god karma”, da vi får gode resultater ud af at investere i menneskets velvære. Et forskningsprojekt fra Rigshospitalet viser, at viden om kroppen og øget kropsbevidsthed mindsker sygefravær. Forskere har nu også fundet belæg for, at det yogierne har praktiseret i århundrede, faktisk virker.

SALIG har som både mål og kompetence at styrke jeres medarbejdere til at have en god work life balance i hverdagen, så I bedst mulig opnår jeres mål, uden at gå på kompromis med jeres velvære og sundhed. Det skal jeres virksomhed selvfølgelig nyde godt af!


Alle kan være med - uanset alder og fysik -  og ordningerne kan foregå før, under eller efter arbejdstiden.

 
 
 
 
 

Er I forhindrede i at holde træningen og behandlingerne i virksomhedens lokaler, eller vil I blot oprette en personalegode for velvære, så har vi selv nogle smukke erhvervslokaler til rådighed på Masnedøgade 20, Østerbro.

Er I usikre på, om yoga er det rette tilbud for jer og jeres medarbejdere, kan I få 1 gratis prøveklasse hos os for at mærke om vi er noget for jer.

 
 

SÆRLIGT TIL JER
- en skræddersyet løsning

 

Hos SALIG har vi en kompetent skare af passionerede og professionelle behandlere og undervisere.  Det skal din virksomhed selvfølgelig nyde godt af! Vi kan nemlig udarbejde et forløb eller en sundhedsordning, som passer præcis til jeres behov.

Udfyld 'kontor karma' - skema, så vender vi tilbage med en særlig pakkeløsning til jer.