YIN YOGA TRAINING
v. Yogini - Trine Hedegaard

 
 

- Yin Yoga, en stille revolution -

 

45 TIMERS TRAINING INKL. MERIDIANLÆRE

Yin Yoga er som en stille revolution i yogaverdenen, hvor flere og flere mærker behovet for at sætte tempoet ned som en form for selvomsorg. Fordyb dig i Yin Yogaens verden på denne 45-timers Yin Yoga Training med Trine, som har studeret Yin Yoga & Mindfulness meditation med Sarah Powers som sin primære lærer og personlige mentor gennem de sidste 10 år. Derudover har hun også taget flere trainings med Paul Grilley og Jo Phee.

Yin Yoga komplementerer en aktiv livsstil med sit indadrettede fokus, hvor strækkene ofte holdes flere minutter ad gangen. Effekten kan mærkes både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Udover at kroppens bindevæv, muskler, og knogler stimuleres, så danner Yin Yoga som meditativ praksis også optimale rammer for refleksion og øvelse i at være tilstede i nuet.

 


PENSUM FOR DETTE 45-TIMERS MODUL

 • Yin & Yang filosofi
 • Meridianlære
 • Chi balancering
 • 5-element teorien
 • Yin Yoga Lab med gennemgang af alle Yin stillingerne
 • Anatomi & fysiologi
 • Sekvensering i Yin Yoga
 • Guasha behandling til at stimulere meridianbanerne
 • Hvordan man integrerer Mindfulness i Yin Yoga

  Du vil få redskaberne til at fordybe din egen praksis af Yin Yoga & Mindfulness Meditation – og hvis du er yogalærer får du inspiration og viden til at integrere Yin Yoga i dine yogatimer.


  CERTIFICERING

  De 45-timers Yin Yoga Training tæller som efteruddannelses credits hos det internationale yogaforbund, Yoga Alliance, hvis du er certificeret yogalærer. Alle deltager, der gennemfører med 100% deltagelse, får et certifikat. 


  HVEM KAN DELTAGE

  Alle med en intention om at fordybe deres Yin Yoga praksis kan deltage. Vi anbefaler at du har deltaget på en af Trines hold, retreats eller workshops inden, men det er ikke et krav.

   
   

  UNDERVISNINGSGANGE: 
  -  d. 16.-18. november
  -  d. 14.-15. december

  Alle dage kl. 9:30-17:30

  Der må påregnes hjemmearbejde udover undervisningen

  PRIS:
  7000,- 
  inkl. manual
  - depositum på 3.500 kr. betales ved tilmelding.
  - restbeløb på 3.500 kr. betales senest d. 1. oktober.


  Trine Hedegaard's hovedlærer gennem de sidste 10 år er amerikanske Sarah Powers, som hun har studeret 1000+ timer med. Trine er, som den eneste i Skandinavien, endorsed af Sarah som Insight Yoga lærer med speciale i Yin Yoga, Mindfulness Meditation og de indre transformationsprocesser yoga tager os på. Trine er en erfaren og meget vellidt underviser. I sin undervisning inddrager hun både indre og ydre allignment cues for dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.

  Sarah Powers udtaler om Trine:

  "Trine is a passionate and skillful practitioner, student and teacher. I'm delighted she is able to bring these transformational teachings to her students.