YVONN LUXHOLM


GROOVE & AFSPÆNDING
- Mandag kl. 8:00-9:00
- Fredage kl 15:00-16:00

 

yvonn_SALIG.jpg
 
  

“Vi voksne har også brug for en legeplads, hvor vi kan slå os løs præcis som vi er - uden at tænke over, hvad andre tænker. I en hverdag præget af krav og præstationsræs gør dans noget magisk og healer os på et dybt plan. Dansen er præcis den snakkefrie og bekymringsfrie legeplads, vi har brug for.”

 


 

GROOVY GLÆDESSPREDER

Hvis Yvonn hænger lidt med mulen en dag, er der kun én ting at gøre. Sæt et groovy nummer på anlægget og dans! Det gør hende glad hver eneste gang. Dans er hendes terapi, hendes frirum, hendes legeplads, hendes måde at slappe af på og finde sig selv igen. Men Yvonn hænger sjældent med mulen. Ofte danser hun lige ind i dig med et kæmpe smil og en sprudlende energi, der smitter. Hun brænder for at give sin vidunderlige danseoplevelse videre til dig, så du også kan mærke den magi, der opstår, når krop og sind smelter sammen til fede rytmer.

I 2014 fik Yvonn stress og besluttede sig for at droppe sit velbetalte job og blive chef i eget liv. Den beslutning har ikke bare hjulpet hende selv, men også mange andre. Det mest meningsfulde for Yvonn er nemlig at hjælpe andre. Kroppens evne og udviklingsmuligheder fascinerer hende, og hun har altid eksperimenteret med forskellige måder at bruge og bevæge kroppen. Først som udøver og instruktør indenfor fysisk træning, senere som personlig træner, healer og massør. Det er nemlig vigtigt for Yvonn at have flere værktøjer til at kunne hjælpe mennesker med at opnå deres potentiale og genfinde glæden, nærværet og empatien overfor sig selv.


DANS DIG FRI AF DINE TRISTE TANKER
Groove kan både være en stor dansefest og fantastisk fysisk træning til opløftende musik og en mere indadvendt og stille oplevelse, hvor du nære dig selv gennem blide bevægelser. Groove er for alle, uanset om du føler du kan danse eller ej. Blot du mærker, hvordan bevægelse kan virke som ren terapi for krop og sjæl. Der er ingen spejle, ingen koreografi, intet der efterlader dig med en følelse af ikke at være god nok. Groove kan simpelthen ikke gøres forkert, fordi din måde at danse på er den helt rigtige måde. Din måde. Derfor er Groove også en god øvelse i kreativitet, autenticitet og i at følge dit hjerte. Når du groover, træner du at stå stærkt i dig selv og blive ligeglad med andres mening om dig og det, du gør. Derudover træner du din smidighed, balance og koordination. vi groover i bare tæer og behageligt tøj.  YVONN LUXHOLM SALIG.jpg
 • Groove facilitator
   

 • Personlig træner hos Danmarks Radio og Siam Athlete Nation
   

 • Massør og Master of Life Esoterisk healer
   

 • Soul Body Fusion ®
   

 • CrossFit instruktør